Neler yeni

Amouage Decision

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000163717.png

Parfümör: Quentin Bisch
Notalar
Üst Notalar: Pembe Biber, Bergamot, Kakule
Kalp Notları: Tütsü, Ardıç, Mür
Temel Notalar: Paçuli, Sedir Ağacı, Vanilya

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bunu bende merak ediyorum bakalım ne zaman deneme şansımız olacak.

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
Ekli dosyayı görüntüle 483
Parfümör: Quentin Bisch
Notalar
Üst Notalar: Pembe Biber, Bergamot, Kakule
Kalp Notları: Tütsü, Ardıç, Mür
Temel Notalar: Paçuli, Sedir Ağacı, Vanilya
Amouage + Quentin Bisch işbirliğinden daha iyi bir durum olabilir mi bilmiyorum 🤩. Heyecanla bekliyorum denemeyi. The Essences koleksiyonundan sonra bir de Desicion çok iyi oldu. Existence'ı da merakla bekliyorum.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Sitesinde şöyle sunulmuş;

dddd.jpg

Renaud Salmon ve Quentin Bisch'in bilinçli bir seçimin hayatı değiştiren gücünü aktarma çabası doğrultusunda, Decision adlı parfümün açılışı olağanüstü derecede etkileyici: belirsizliğin karanlığını dağıtan koku formunda bir şimşek çakması gibi. Bu çarpıcı etki, Bergamot, Ardıç Meyveleri, Günnük (Frankincense) ve Mür ile elde ediliyor. İlk iki bileşen soğuk, odunsu bir nitelik kazandırırken ağaçların taşlaşmış kabuğunu andırır şekilde, diğerleri çakmaktaşı gibi keskin, narenciye ferahlığında ve mineralli bir ışıltı yayıyor.

Bu üçlünün parlaklığı göz kamaştırıcı ve kaçınılmaz; çevresindekileri gücüyle kendine hayran bırakıyor.

Bu kesin başlangıcın ardından, ışık daha da yayılıyor ve bunu, her yere nüfuz eden, parıldayan Atlas Sediri'nin etkisi destekliyor. Dip notalarda derinlemesine köklü, neredeyse şaşırtıcı derecede sıcak bir Vanilya ile birleştiğinde, odunsu nota kabul edişin derinden özgürleştirici etkisini yakalıyor. Parfüm, kullanıcısına hayatın tüm zenginliklerinin elde edilebilir olduğu inancını aşılıyor – yeter ki kişi onun karmaşıklıklarına teslim olma kararlılığını göstersin.

Bu parfüm çok çok iyi olabilir. Takipteyim :)

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Normal fiyat380 dolar

100ml

ÜRÜN AÇIKLAMASI
Şimşekli bir kokuyla başlayan Decision, belirsizliğin karanlığını kovuyor - Frankincense, Bergamot, Myrrh ve Juniper Berries'in serin odunsuluğu ve narenciye-mineral ışıltısının birleşimiyle elde edilen bir etki. Bu çarpıcı açılıştan sonra, ışık Atlas Sedir Ağacı'nın parıltılı parlaklığıyla desteklenerek daha da yayılıyor. Son olarak, tabandaki sıcak Vanilya, kabulün derinlemesine özgürleştirici etkisini iletiyor.

Tavizsiz, özgün ve göz kamaştırıcı Decision, hayatın en güçlü kararlarının özünde yatan paradoksu ele alıyor: Hedefe odaklanırken sayısız olasılığa açık kalmak.

%33 yağ konsantrasyonu, 5 hafta olgunlaşma: 3 hafta maserasyon, 2 hafta olgunlaşma

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Normal fiyat380 dolar

100ml

ÜRÜN AÇIKLAMASI
Şimşekli bir kokuyla başlayan Decision, belirsizliğin karanlığını kovuyor - Frankincense, Bergamot, Myrrh ve Juniper Berries'in serin odunsuluğu ve narenciye-mineral ışıltısının birleşimiyle elde edilen bir etki. Bu çarpıcı açılıştan sonra, ışık Atlas Sedir Ağacı'nın parıltılı parlaklığıyla desteklenerek daha da yayılıyor. Son olarak, tabandaki sıcak Vanilya, kabulün derinlemesine özgürleştirici etkisini iletiyor.

Tavizsiz, özgün ve göz kamaştırıcı Decision, hayatın en güçlü kararlarının özünde yatan paradoksu ele alıyor: Hedefe odaklanırken sayısız olasılığa açık kalmak.

%33 yağ konsantrasyonu, 5 hafta olgunlaşma: 3 hafta maserasyon, 2 hafta olgunlaşma

Yine kör alış beni bekliyor :D.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Alırsanız geçerken çaya beklerim :)
Haha tamam kardeşim. :D

Amouage markasının genellikle güçlü, katmanlı ve sofistike kokular ürettiği düşünülürse, Amouage Decision tam da bu çizgide yer alıyor gibi görünüyor.

Bergamot, ardıç meyveleri, günnük ve mür kombinasyonu bende başlangıçta keskin, ferah ve biraz da gizemli bir hava yarattı. Özellikle günnük (bunu araştırdım) ve mür gibi reçineli notalar, Amouage'un DNA'sına oldukça uygun ve kokuya derinlik katan unsurlar. Özellikle açılışın şimşek çakması gibi tanımlanması çok dikkatimi çekti, bence ferah notaların keskin ve dikkat çekici olduğuna işaret ediyor.

Atlas sediri ve vanilya birlikteliği ise oldukça ilginç tam Amouage işi. :D Sedirin kuru ve odunsu karakterini, vanilyanın sıcak ve tatlı yönüyle birleştirerek zıtlıkların uyumunu yakalamaya çalışmış Quentin Bisch kardeşimiz. :D Bu da parfümün hem maskülen hem de rahatlatıcı bir hissiyat yaratmasını sağlayabilir.

Eğer Amouage'un klasik kalıcılığı ve yayılımı bu parfümde de varsa, decision muhtemelen güçlü bir iz bırakan, dikkat çekici ve sofistike bir eser olabilir. Özellikle karakterli, kendinden emin ve iddialı kokulardan hoşlanan ben için, kör alış yapılacak bir parfüm. :D

netron

Moderator
Yönetici
Moderator

Reklamı da iyi. Youtube üzerinde sadece bir kişi inceleme yapmış. Demek ki bize gelmesi daha uzun sürer :D