Neler yeni

Bal Temalı Parfümler

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bal temasını içeriğinde barındıran parfümlerden bazıları ;

Xerjoff - Naxos
Jean Paul Gaultier - Le Male Elixir
Unique'e Luxury - Beverly Hills Exclusive
Kilian - Gold Knight
Parfums de Marly - Oajan
Montale - Honey Aoud
Serge Lutens - Chergui
Mugler - Pure Havane
Dior - Tobacolor

Sizlerde bildiğiniz hatta kullandığınız bal temalı parfümleri yazarsanız memnun oluruz :)

hotu

Esans Keşfi
Aslında daha çok eski kafa vintage kokularda bal notasi kullanılıyordu hem tatlılık hem de hayvansal dokunuş vermesi özelliği ile.Bende mevcut olan ve denedigim kokular:
Ysl Kouros
Boss Number One
Givenchy Gentleman eski versiyon
Paco Rabanne Pour Homme
Ted Lapidus Pour Homme
Roberto Cavalli Uomo
Cartier L'Envol edt & edp
Marbert Man vintage
Giorgio Beverly Hills Giorgio Man
Mcm Success
Diptyque Volutes edt & edp
İbraheem al qurashi Honey musk
Arabian Oud Kalemat
Mfk Apls eski versiyon

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Has olarak bal şuanlık le male elixir de en çok hissettiğim yakın zamanda zoologist bee ve naxos da deneyimleyip tekrar yorum yapmak isterim. Tütün yanına bal ise guerlain tobacco honey diyebilirim

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
@H.Dalyan PDM oajan alacaktım niyetlendim bi ara ama elimde carlisle, althair, layton var bunların performansları beni üzdüğü için cesaret edemedim almaya ama kokuyu da çok merak ediyorum. Carlisle bir tık elimdekilere göre performansı iyi olsa da beklediğim düzeyde değil. Ya da benim beklentim mi çok yüksekti bilmiyorum ama fiyata göre değerlendirdiğimde üzdü açıkçası. Ama mutlaka koklamak istediğim bir koku oajan.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
@H.Dalyan PDM oajan alacaktım niyetlendim bi ara ama elimde carlisle, althair, layton var bunların performansları beni üzdüğü için cesaret edemedim almaya ama kokuyu da çok merak ediyorum. Carlisle bir tık elimdekilere göre performansı iyi olsa da beklediğim düzeyde değil. Ya da benim beklentim mi çok yüksekti bilmiyorum ama fiyata göre değerlendirdiğimde üzdü açıkçası. Ama mutlaka koklamak istediğim bir koku oajan.
Bende dekant olarak mevcut yakınız da sizinle müsait olduğunuz zaman buyrun gelin deneyin 🙂

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Zoologist Bee güzel bir bal, balın bütün çeşitleri hissediliyor.

Makedon

Esans Keşfi
Kilian Back to Black'teki kullanımı çok yerindeydi. Bunun dışında Regalien'in heritage koleksiyonunda sarı şişeli bir parfüm vardı Alâ idi ismi yanlış hatırlamıyorsam biraz boğucu olmasına rağmen muazzam bir bal içeriyordu. Ancak yeri bende ayrı olan Frederic Malle L'eau d'Hiver. Baldan ziyade kış soğuğunda kurumaya yüz tutmuş bir kovanının herşeyiyle sıvılaştırılmış ve bir parfüm şişesine koyulmuş hali gibi özetleyebilirim.

qRaven98

Koku Meraklısı
Naxos aşığı olarak bal temalı Unique'e Luxury - Beverly Hills Exclusive denemek isterdim dekantını göremedim