Neler yeni

Dior Homme Parfum 2025

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
1736532867957.png

Dior Homme Parfum 2025
Üst nota: Iris
Orta nota: Amber
Alt nota: Paçuli, Vetiver

Parfumör: Francis Kurkdjian

berkantcelik

Koku Meraklısı
Özellikle drydowndaki code absolu benzerliği hayal kırıklığı yarattı. Ayrıca DHP dnasından DHI dnasına bir kaymanın da söz konusu olduğunu düşünüyorum. Parfüm koleksiyonerlerinden ziyade genel kitlenin hedeflendiğini ve satış başarısı gösterebileceğini düşünüyorum.

Parfumkoleksiyoner

Koku Meraklısı
Web sitesi
www.instagram.com
Beklentinin altında kalan bir parfüm oldu, ama zamanla eski saygınlığını kazanacağını düşünüyorum. Derin anlamlı bir çalışma yapmışlar, irisin etrafında Deri daha bir modern ve maskülen tarzda hissediliyor. iris'ten ötürü mü bilmiyorum ama sabunsu/Kakao hissiyatı da mevcut

journaldesparfums

Moderator
Moderator
Böylesine başyapıt olan bir parfüme reformüle gerek var mıydı ki ? Bence Francis Kurkdijan'ın halt etmeleri. Sanki Dior'a ben geldim , bişeyler yapmalıyım ve yapcam algıları terse çevirmeliyim diyor. Usta bir parfümör ve elinden çıkan işler gayet güzel. Umarım bu da güzel olur.

YachtClubDeMonaco

Koku Meraklısı
Bir kac gun boyunca giydim yeni DHP’yi. Parfum kotu degil kesinlikle. Hatta guzel. Ama tek sikintisi, isminin ayni kalip yeni DHP seklinde reklam edilmesi. Oncekilerle alakasi yok cunku cidden.

Ilk 1 dk DHP’den DHI’ye yonelen bi koku oluyor. Ardindan Armani Code’a benzemeye basliyor. Drydowndan sonraki takip eden saatlerde burna hala bi Homme P/I DNA’si geliyor fakat cildinizi/kiyafetinizi koklayinca yine Code vari bi koku aliyorsunuz.

Kaliciligi oldukca iyi, yayilim ortalama ustu diyebilirim. Unlu parfum sitelerindeki yorumlar oldukca abartili. Daha iyi puanlari hak ediyor. Uygun fiyata denk getirilirse kesinlikle alinip kullanilir.

Eski DHP’leri stokladiysaniz ne ala. Eger yapmadiysaniz, pahali bir secenek ama Boadicea the Victorious’tan Harmonious’u tavsiye ederim. Eski DHP’den de guzel hatta. Ustune biraz gul notasi eklendigini dusunun. Oldukca guclu hali. Belki kaliciligi daha az olabilir DHP’den. Ucu de elimde. En kaliteli kokan Harmonious’tur. En all-rounder eski DHP olur. Yeni DHP de en rahat giyilecek olur bunlarin icerisinde.

Jari

Esans Keşfi
Böylesine başyapıt olan bir parfüme reformüle gerek var mıydı ki ? Bence Francis Kurkdijan'ın halt etmeleri. Sanki Dior'a ben geldim , bişeyler yapmalıyım ve yapcam algıları terse çevirmeliyim diyor. Usta bir parfümör ve elinden çıkan işler gayet güzel. Umarım bu da güzel olur.
Eee ilahi adalet. Demanchy geldiğinde markanın tüm kokularını reformule edip bir de üstüne kokuların gerçek parfümörlerinin adını değil de kendi adını zikrettirirse birisi de bir gün gelip aynısını onun kokulara yapar.

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Bence Le Male'e benzemiş. Güzel olmuş. İlerde aranır yine :)

mistertarik

Koku Meraklısı
Bence olmamış. O eski DHP'nin maskülen derisini kaldırmış, DHİ'yi reformüle etmiş gibi bir hava kattı bana. Eski DHP veya DHİ'yi kesinlikle buna tercih ederim.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Ben kokladım sevil de

100 ml Dior Homme Intense: 5800 TL
75 ml Dior Home 2025: 6000 TL

Ben öyle aman aman bir fark göremedim. Elimde Dior Homme Intense varken bunu alır mıyım? Hmmmm sanmıyorum. Bana ambalajı yenilenmiş ufak bir deri dokunuşu yapılmış gibi geldi. O da büyük bir farklılık oluşturmamış.

Elimde intense olmasa ve uygun fiyatlı bulsaydım deri sevdiğim için 2025 tercih edebilirdim.

Francis Kürkdijan da ne yapsa şu 70-75 ml politikasını uyguluyor. Piyasa elinde olsa miniature verecek. 🤭

Makedon

Esans Keşfi
Eee ilahi adalet. Demanchy geldiğinde markanın tüm kokularını reformule edip bir de üstüne kokuların gerçek parfümörlerinin adını değil de kendi adını zikrettirirse birisi de bir gün gelip aynısını onun kokulara yapar.
Yaaa işte böyledir bu işler.