Neler yeni

En Çok Beğendiğiniz Parfüm Şişesi Tasarımı ve Neden?

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Parfüm dünyasında kokular kadar şişe tasarımları da büyük önem taşıyor. Bazı markalar minimalist ve şık tasarımlarıyla dikkat çekerken, bazıları da adeta sanat eseri gibi detaylı ve gösterişli şişeler tasarlıyor. Kimi zaman bir parfümü sırf şişesinin estetiği için bile almak isteyebiliyoruz. Sizin en beğendiğiniz parfüm şişesi hangisi ve bu tasarımda sizi en çok etkileyen şey ne oldu? Form, renk, malzeme ya da tasarımın verdiği his… Yorumlarınızı merak ediyorum.

Benim favorim açık ara Amouage. Şişeyi elime aldığımda inanılmaz bir hissiyat veriyor. Kullanım kolaylığı da çok iyi. Parfümü sıkarken ensene, saçına, omzuna nerene sıkarsak sık nokta atışı yapıyorsun. :)

amouage.png

Kübik tasarım, kare form sanırım ona monolitik tasarım diyorlar. Güzel ama kullanırken el ufak ise sıkarken sıktığın yerden emin olamama hissi veriyor.

Buna Nishane ve Rojayı örnek verebilirim.

Tamam Rojanın şişeleri gerçekten çok gösterişli. Koleksiyonda olduklarında farklı bir hava katıyorlar ama 100 ml şişelerinin kullanımı bence kötü. Aynı şey Nishane içinde geçerli (benim için)

roja.png

Xerjoff'un şişeleri gerçekten şahane, kullanımı da gayet keyifli ama o kapağı açarken sanki konserve kavanozu açmaya çalışıyorsun! İnsanın bir noktada havluya sarıp kapak açası geliyor. Bir gün kapağa asılırken atomizer kapağın içinde kalacak diye çok korkuyorum :D

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Kullanış ve görsel olarak kesinlikle
Floraiku markası diyebilirim.
Kullanış demem sebebi kapakları travel size olarak da kullanılabilmesi.
Tabi asıl olay tüm parfümlerinin çok güzel tasarımları olması özellikle rise and fall ve the moond and i

375x500.46166.jpg

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Kullanış ve görsel olarak kesinlikle
Floraiku markası diyebilirim.
Kullanış demem sebebi kapakları travel size olarak da kullanılabilmesi.
Tabi asıl olay tüm parfümlerinin çok güzel tasarımları olması özellikle rise and fall ve the moond and i

Ekli dosyayı görüntüle 526
İlk defa görüyorum farklıymış gerçekten