Neler yeni

En Son Aldığınız & Almayı Düşündüğünüz Parfümler

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Yaz geliyor Torino 21 ve Sospiro Basso şu an için listemin üst sıralarında yer alıyorlar.
Bende istiyorum basso almak, isola blu yu da denedim hala kararsızım hangisini alsam baya benzerlik var ancak tek farkı fiyat farkı o paralara değer mi değmez mi tartışılır çok fark var çünkü Her yönden Basso önde ama birde Roja farkı var bunu anca iyi burunlar anlayabilir. Ne kadar benzer desekte

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Son aldığım parfüm Roja - Burlington 1819 sıradaki alacağım parfüm Xerjoff - Sketchbook P.33

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
Son dönemde yakın zamanda aldıklarımdan Amouage Gold Man ve Ajmal Purely Orient Tonka'ya oldukça takmış durumdayım çok hoşuma gidiyorlar. Önümüzdeki dönemde de aklımda yaz ve 4 mevsim için almayı düşündüğüm birkaç parfüm var. Çeşit çok olduğu için bazılarını düşük ml bazılarını dekant olarak edineceğim. Almayı düşündüklerim Paragon, GFS, Beach Hut, Turkuaz, Ganymede, İzmir, 40 Knots, Hacivat, Sunshine Man ve birkaç parfüm daha olacak. Bunları da alıp seneyi tamamlamayı planlıyorum

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Son dönemde yakın zamanda aldıklarımdan Amouage Gold Man ve Ajmal Purely Orient Tonka'ya oldukça takmış durumdayım çok hoşuma gidiyorlar. Önümüzdeki dönemde de aklımda yaz ve 4 mevsim için almayı düşündüğüm birkaç parfüm var. Çeşit çok olduğu için bazılarını düşük ml bazılarını dekant olarak edineceğim. Almayı düşündüklerim Paragon, GFS, Beach Hut, Turkuaz, Ganymede, İzmir, 40 Knots, Hacivat, Sunshine Man ve birkaç parfüm daha olacak. Bunları da alıp seneyi tamamlamayı planlıyorum
Ajmal cashmere wood denedin mi bu serinin bana göre en iyisi ama bulmak baya zor

Pervane

Koku Meraklısı
Kompozisyon ve özgünlüğü seviyorum. Ayrıca evet materyalleri kalitesini hissettiriyor ve ek olarak antonie lie beğendiğim bir parfümör. Biraz da hype etkilemiş olabilir tabi :))
Music for a while denemedim splitlere falan da gelmiyor alırsam kör alacağım valla :)
O değil de şu balenciagayı bulalım yaw :(

Music for a while parfümünü bergamotlu akide şekerine benzetmiştim.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Kör alış yaptım üretimi durduğu için çokta beğenmedim

Ekli dosyalar

• 20250411_212427.jpg
    20250411_212427.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 15

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Versace - eros energy

Satıxı hepsiburada 300tl kupon olunca aldım.

Başlangıcı sade ama bence güzel olan bir limon ile başlayıp ardından bildiğimiz aventus tarzına dönüşüyor

s3th-

Koku Meraklısı
Unique'e Luxury İzmir

Dekanttan denedim ve çok hoşuma gitti hemen şişeli aldım bu yaz sık kullanacağım bir parfüm olacak sanırım.
yazın boğucu sıcağında kullanmanızı tavsiye etmem çok sıkıyor bir süre sonra akşam serinliğinde güzel oluyor iltifat bile aldırıyor :)

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
yazın boğucu sıcağında kullanmanızı tavsiye etmem çok sıkıyor bir süre sonra akşam serinliğinde güzel oluyor iltifat bile aldırıyor :)
Bu aralar bile sık sık kullanmıyorum gerçekten güzel ve çok soran oluyor. Evet sıcakta problem olabilir 🙂