necfragrance Moderator Yönetici Moderator Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 284 Tepkime puanı 910 Puanları 93 22 Mar 2025 #1 Üst deniz tuzu, okaliptüs, limon, çay Orta mercan çiçeği, mimoza, sümbülteber Temel sandal ağacı, sedir ağacı, yosun, paçuli Ekli dosyalar 1000166655.jpg 101.4 KB · Görüntüleme: 43
Üst deniz tuzu, okaliptüs, limon, çay Orta mercan çiçeği, mimoza, sümbülteber Temel sandal ağacı, sedir ağacı, yosun, paçuli
H.Dalyan Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 346 Tepkime puanı 959 Puanları 93 Konum İstanbul 22 Mar 2025 #2 Notaları sevdim fakat bu markanın bazı parfümlerini denedim sanki biraz performans sorunu var gibi .
necfragrance Moderator Yönetici Moderator Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 284 Tepkime puanı 910 Puanları 93 22 Mar 2025 #3 H.Dalyan' Alıntı: Notaları sevdim fakat bu markanın bazı parfümlerini denedim sanki biraz performans sorunu var gibi . Genişletmek için tıkla ... Aynen yazlıkliklarinda var genel de İngenious Ginger dışında performans sorunu var ama kışlıkları baya güçlü silkywoods, silkywoods elixir olsun
H.Dalyan' Alıntı: Notaları sevdim fakat bu markanın bazı parfümlerini denedim sanki biraz performans sorunu var gibi . Genişletmek için tıkla ... Aynen yazlıkliklarinda var genel de İngenious Ginger dışında performans sorunu var ama kışlıkları baya güçlü silkywoods, silkywoods elixir olsun