AbbathDoom
Koku Meraklısı
Midnight Poison, deri ceketli, sigara içen, müjde parizyen çorap ve topuklu giymiş bir kadın profiline sahip diyebilirim.Hiç piyasa işi olmayan, doya doya bilgi almak isteyeceğim bir koleksiyon bu. Yarın sabah burayı bol bol soru yağmuruna tutacağım ama ilk sorumla başlayayım:
Midnight Poison nasıl bir parfüm sizce?
Teşekkürler hocam.Evet farklı bir koleksiyon. Güzel günlerde kullanın![]()
Abi ben dolabı tasfiye ettim artık dekant ve sample takılıyorum.Buyurun sizinkileri de sahneye alalım @Yrd. Doç. Dr. Alban
Yaw ne mutlu sana. Ben her o yola gireyim dediğimde 3 şişe satıp 5 şişe alıyordum son zamanlarda akıllandım dekantlarla ilerliyorum. 3-5ml kullandığım çoğu maldan sıkılıyorum zaten.Abi ben dolabı tasfiye ettim artık dekant ve sample takılıyorum.![]()
Ben pek mutlu değilim ama kızlar çok masraflıYaw ne mutlu sana. Ben her o yola gireyim dediğimde 3 şişe satıp 5 şişe alıyordum son zamanlarda akıllandım dekantlarla ilerliyorum. 3-5ml kullandığım çoğu maldan sıkılıyorum zaten.
Kızlar öyle oluyor. Heykelli palatinle devam et boşverBen pek mutlu değilim ama kızlar çok masraflı![]()
Seçkin bir koleksiyon![]()
Hangi birini sorayim, cok farkli ve ilgi cekici bir koleksiyon
En merak ettiklerim:
Eldo True Lust
Mona di orio Vanille
Sizin favorileriniz hangileri?
BREH BREH BREH....![]()
Koleksiyondaki kokular merak uyandırmıyor desem yalan olur. Bildiğim 1-2 koku dışında koku göremediğim ve diğerlerini koklamadığım için yorumlayamıyorum ama siz mutlu iseniz kokularınızla en önemlisi o. Güzel günlerde fıslatın.