Neler yeni

Masque Milano Tango

journaldesparfums

Koku Meraklısı
Nishanenin Ani parfümünden tanıdığımız Ermeni parfümör Cecile Zarokian imzalı bir parfüm olan Tango, tıpkı bir Tango dansını anımsatırcasına sıcak ve şehvetli bir parfüm olmuş. Batı etkisinde kalmış oryantal hissiyatı var. Açılışı ile yargılanmaması gereken kokulardan birisi Tango. Acele etmeyin kurumasına izin verin … Markayı Russian Tea ile tanımıştım. Çevremdeki koleksiyoner arkadaşlarımın çok övdüğü ancak benim sevemediğim bir koku olarak kaldı Russian Tea . Aynı durumu Tangoda da yaşarım diyerek aldığım bir koku idi . Herkes övüyordu ve meraklanmadan denediğim bir koku oldu . Belki çok beklentiye girmemiş olmamın da etkisi var bilemiyorum ama çok sevdiğim bir koku oldu. İlk açılışı bende Russian Tea duygudurumu ( o kadar övdüğünüz koku bu muydu ?) oluştursa da , kuruyunca kokuya çok bağlandım. Çok sevdiğim iki koku olan Musk Ravageur ile Grand Soirin karışımı gibi olduğunu düşünüyorum . Yerinde bir tatlılığı olan sıcak bir koku . bu tatlılık size gurme kokularda olan şekerli tatlılığı anımsatmasın. Öyle değil … Baharatlı kokuları sevmeyen biri olarak içerisinde bulunan dengeli baharat kullanımını çok beğendim . Tek kelimeyle açıklanacak olursa sıcak bir amber kokusu diyebilirim . Çok katmanlı olmasa da bu kadar tek düze bir koku olduğunu söylemek namümkün. Çok çok soft kullanılan gülün çekiciliği mi dersin , Tonka fasulyesinin kremsi yapısı mı dersin , yerinde kullanılan baharatların ve özellikle de tarçın ve kakulenin derinliği mi dersin , bunların hepsi yoğun amber ile birleşince ortaya tam bir başyapıt çıkmış diyebilirim . Performansı ve kalıcılığı da gayet yerinde bir koku olmuş . Hissiyatı da lüks . Bu kokuyu giydiğinizde özgüven patlaması yaşamamak elde değil . Tango severek kullanacağım kokulardan biri artık. Sizlerinde denemesini şiddetle tavsiye ediyorum.
tango-jpg.136

Ekli dosyalar

• tango.jpg
    tango.jpg
    48.3 KB · Görüntüleme: 103