Neler yeni

Merak Ettiğiniz Parfümler

pawEn

Koku Meraklısı
Mes Bisous'dan A Wondrous Flight'ı çok merak ediyorum. Greyfurt, zencefil olan parfümler genelde çocukluğuma götürüyor beni.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Mes Bisous'dan A Wondrous Flight'ı çok merak ediyorum. Greyfurt, zencefil olan parfümler genelde çocukluğuma götürüyor beni.
2024 yılında baya bu tarz parfüm çıktı tygar la başlayıp vibrato burlington, goldfield Banks İngenious Ginger da bu tarz parfümlerin en popülerleri arasında tabi işin ekonomi boyutuda var en uygunu dediğiniz gibi Mes Bisous Wondrous flight tır. Hepsi de aslında aynı dna da farklı kokular

pawEn

Koku Meraklısı
2024 yılında baya bu tarz parfüm çıktı tygar la başlayıp vibrato burlington, goldfield Banks İngenious Ginger da bu tarz parfümlerin en popülerleri arasında tabi işin ekonomi boyutuda var en uygunu dediğiniz gibi Mes Bisous Wondrous flight tır. Hepsi de aslında aynı dna da farklı kokular
En sevdiğim DNA oldu direkt şuana kadar. Belki biraz basit gelebilir bazılarına ancak beni çocukluğuma götürüyor.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Şuana kadar güzel ve sağlam karamel baskın bir parfüm bulamadım denediklerim kötüydü son şans için A whiff of wafflecone çok merak ediyorum

Makedon

Esans Keşfi
Roja Manhattan'ı da ben merak ediyorum. TV ile olan ilişkileri ve şu 50ml. mi 100ml. mi burada var sorunsalı beni heyecanlandırdı. Bilgi çok makbule geçer. 👍

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
Francesca Bianchi The Black Knight'ı merak ediyorum bu aralar. Sonraki kış almayı düşünebilirim.