Neler yeni

Naçizane koleksiyonum😇2022 de başladım . Malesef hastalık bu.

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator

Dr.Cıllıg

Koku Meraklısı
Unique luxury crush on me ‘ye çok benziyo . Yanık karamel ağırlıklıklı gourmand bir koku. Crush varsa alınmaz. Bayaa kalıcı ve yayılımı ortanın çok üstünde. Gourmand koku sevmeyen biri için çok ağır bulunabilir.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Merhaba, Creed royal oud ve Amouage overture man için kısa birer yorum rica edebilir miyim?

Radpak

Yönetici
Yönetici
Güzel günlerde kullanın gayet keyifli duruyor. Diger uyelerimizin de dedigine katiliyorum ben de daha once klon ve dusuk kalite designerlari cikardim elimden ve koleksiyonum bana daha da keyif vermeye basladi.

Dr.Cıllıg

Koku Meraklısı
Merhaba, Creed royal oud ve Amouage overture man için kısa birer yorum rica edebilir miyim?
Royal oud mükemmel bir koku. Sedir ağacı temelinde karizmatik ve maskülen bir koku. Overture ise rom üzerine kurulu bozy bir koku. Ben birkaç saat sonraki halini daha çok severim. Amouage da ilk alınacak kokulardan değil ama.

pawEn

Koku Meraklısı
Belki saçma olabilir ama Afnan Turathi Blue ile Tygar (koleksiyonda goremedim ancak illa tester denemissinizdir diye dusundum) karşılaştırması yapsanız farklar neler sizce? En bariz farklar gibisinden. Simdiden sagolun