Neler yeni

Roja İsola blu - Sospiro Basso

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000190638.jpg
1000189520.jpg

Roja isola blu
Narenciyeli açılış, ortalara doğru çiçeksi bir hal alıyor,biraz tatlı,kuruduğunda o bu kokuyor anlaşılmıyor ama ben beğendim guzel bir koku,performansı orta seviyede ancak kullandıkça ufak tefek eksikler ortaya çıkıyor fiyatını gerçekten haketmeyecek seviyede her seyde ufak tefek hatalar olur ancak bu kadar pahalıya satılan bir kokunun eksiği olmaması gerektiğini düşünüyorum. Cok sevenler yuhlayabilir. Ancak ciddi burna sahip kişiler bu kokuda o nüanslari görecektir. Yani kışlıkları bu kadar iyi olan bir markanın tecrübelerime göre söylüyorum. Terre de Hermes e benzediğini söyleyenlerde mevcut ancak farklı yollara evrilen bir koku guzel bir koku ancak eksiklikleri , arti o fiyatı cidden siseli almaya değer görülmeyecek seviyede

Sospiro Basso

Roja isola blu dan 1 sene önce çıkmış isola blu ya benzer performansı isola blu dan yüksek ancak sadece greyfurt ve ambroxan uzerine kurulmuş bir koku basit gibi geldi ama fiyatına bakıldığında şişe 100 ml olunca, performansı yüksek olunca bir cok kişinin tercih ettiği bir koku ancak roja dan 4 kat düşük olmasına karşın basso da fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum tabiki bu benim şahsi görüşlerim, isola blu ile benzerlikleri olsa bile roja gibi katmanlı bir koku değil ve gecisleri olmayan tek düze bir koku olduğunu düşünüyorum, iki koku sevilebilecek seviyede ancak koku kalitesi, kullanılan icerikler farklı olduğu cok aşırı benzer bulmuyorum.