Neler yeni

25-29 Mart Spliti

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Değerli Parfümseverler,
Heyecanınızın farkındayım ama ödemeler daha yeni bitti ve çoğu ürün bana ulaşmadı bile. Önümüzdeki haftaya dekantlamayı da bitirip en kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Kargolar çıktığında sizlere WhatsApp üzerinden de bilgi vereceğim. Sağlıcakla kalın..

furkankusmez

Koku Meraklısı
Değerli Parfümseverler,
Heyecanınızın farkındayım ama ödemeler daha yeni bitti ve çoğu ürün bana ulaşmadı bile. Önümüzdeki haftaya dekantlamayı da bitirip en kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Kargolar çıktığında sizlere WhatsApp üzerinden de bilgi vereceğim. Sağlıcakla kalın..
Kolay gelsin

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Değerli parfümseverler,
Bugün itibariyle tüm ürünler elime ulaşmış olup dekantlama işlemleri başlamıştır.
Önümüzdeki hafta herkesin almış olduğu ürünler elinde olacaktır.

Sağlıcakla kalın ..

musakma

Koku Meraklısı
Kargomu teslim aldım, hediye için de çok teşekkürler, bir öğrenci olarak bu hobiye ulaşmamı kolaylaştırdğınız için çok teşekkür ederim.

EmirTuran

Koku Meraklısı
Az önce kargomu teslim aldım. Bu güzel paketleme ve hediyeler için çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık, bir sonraki spliti sabırsızlıkla bekliyorum.

Branco

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
@SPEEDMASTER* kardeşime çok teşekkür ediyorum, heyecanlı bir Split oldu muhteşem şekilde hazırlanmış dekantlar, kargomu aldım, hediyeler için ayrıca teşekkür ederim... Kaliteli ve on numara.

tetinho

Koku Meraklısı
Tam yarın şehir dışına çıkmadan ayarlamışsınız gibi bugün kargoma kavuştum. Özeniniz ve düzeniniz takdire şayan. Gerçekten çok teşekkür ederiz 🙏🙏

PinotNoir

Koku Meraklısı
Kokularımı sorunsuz şekilde teslim aldım. Her şey çok özenli olmuş. Büyük emek harcanmış. Elinize, emeğinize sağlık. Katkı sunan, paylaşan forum üyelerine de teşekkürler.

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Kokularımı sorunsuz şekilde teslim aldım. Her şey çok özenli olmuş. Büyük emek harcanmış. Elinize, emeğinize sağlık. Katkı sunan, paylaşan forum üyelerine de teşekkürler.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Güzel günlerde kullanın.

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Tam yarın şehir dışına çıkmadan ayarlamışsınız gibi bugün kargoma kavuştum. Özeniniz ve düzeniniz takdire şayan. Gerçekten çok teşekkür ederiz 🙏🙏
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Güzel günlerde kullanın.

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
@SPEEDMASTER* kardeşime çok teşekkür ediyorum, heyecanlı bir Split oldu muhteşem şekilde hazırlanmış dekantlar, kargomu aldım, hediyeler için ayrıca teşekkür ederim... Kaliteli ve on numara.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum abi . Güzel günlerde kullan.