Neler yeni

27-31 Mart Arası Split İçin Yapılmasını Istediğiniz Parfümler

scotify

Koku Meraklısı
Goldfiled & Banks Ingenious Ginger
Prada L Homme

bedirhan

Koku Meraklısı
Tom Ford Oud Wood
Tom Ford Eau d'ombre Leather
Kilian Apple Brandy on The Rocks
Kilian Angels' Share
Kilian Blue Moon Ginger Dash
Nishane Ani
Dior Homme Parfume (2014 batch)
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Bleu Electrique
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme EDT

Armani Stronger With You EDT
Bentley For Men Intense
Creed Silver Mountain
JPG Le Male Le Parfume
JPG Paradise Garden

Makedon

Esans Keşfi
Buna uzuldum... adi ile birlikte kokuyu da degistirmisler. Yazik olmus biraz. Recinemsi tarafi cok on planda geldi bana. Yaniliyor muyum acaba?
Ufak tefek şeyle var evet ama beni çok fazla üzmedi. Bununla beraber hoşgeldiniz. Sizin gibi bir parfüm üstadını görmek çok heyecan verici. Özellikle takip ederdim; hayranınızım. Kendimi tanıtacak olursam eğer ben Yrd. Doç. Dr. Alban. Ünlü sanatçı Dr.Alban'ın yiğeniyim. Nijerya asıllı İsveçliyiz. Amcam gibi olamadığım için yardımcı doçentlikte kaldım o tam doktor. Amcalık da yapmadı hani anlarsınız ya böylece anladım ki siz Türklerde olduğu gibi biz Afrikalılarda da amca işi bariz sıkıntılı ama tüm insanlık da Afrika'dan çıktığına göre buna şaşırmamak lazım öyle değil mi sevgili @cantona8
Bob Dylan'da Trabzonluymuş.

yhatisaru

Koku Meraklısı
Gucci guilty elixir Şişe
Dior dior sauvage elixir şişe
Bvlgari wood
Amouge reflection
Mfk apom
Creed silver
Creed erolfa

cantona8

Koku Meraklısı
Ufak tefek şeyle var evet ama beni çok fazla üzmedi. Bununla beraber hoşgeldiniz. Sizin gibi bir parfüm üstadını görmek çok heyecan verici. Özellikle takip ederdim; hayranınızım. Kendimi tanıtacak olursam eğer ben Yrd. Doç. Dr. Alban. Ünlü sanatçı Dr.Alban'ın yiğeniyim. Nijerya asıllı İsveçliyiz. Amcam gibi olamadığım için yardımcı doçentlikte kaldım o tam doktor. Amcalık da yapmadı hani anlarsınız ya böylece anladım ki siz Türklerde olduğu gibi biz Afrikalılarda da amca işi bariz sıkıntılı ama tüm insanlık da Afrika'dan çıktığına göre buna şaşırmamak lazım öyle değil mi sevgili @cantona8
Bob Dylan'da Trabzonluymuş.
Oncelikle nezaketiniz icin cok tesekkur ederim. Biz de aslen Isvec asilli oldugumuza inaniyoruz. Nasil inaniyorsaniz oyle yani. Bizler keske birer ustad olabilseydik. Erken biraktik hobiyi zirveye yakin yerden. Sizler gibi birakamayanlardan olmayi isterdim. 😅

Makedon

Esans Keşfi
Oncelikle nezaketiniz icin cok tesekkur ederim. Biz de aslen Isvec asilli oldugumuza inaniyoruz. Nasil inaniyorsaniz oyle yani. Bizler keske birer ustad olabilseydik. Erken biraktik hobiyi zirveye yakin yerden. Sizler gibi birakamayanlardan olmayi isterdim. 😅
Aman efendim unutmayınız ki her bırakış bir tutunuştur. Ben de yeni başladım burada bırakamayanlardan derken ne demek istediğinizi pek anlayamasam da öyle kendimizce yazıyoruz işte ne yapalım...
Splitte çok fazla şeyapılmayan Hermesleri görmek istierim. Rocabar, Bel Ami Vetiver, Equipage Geranium ve Eau d'Hermes gibi. Hanımlar için de Hiris ve Caleche ve Soie güzel olur.