kaç mL acaba ?Adamo Beaumont Sur Mer - 30mL - 88 ₺/mL
Adamo Ramazzino - 30mL - 88 ₺/mL
DS & Durga Hylnds Spirit Of The Glen (Discontinued) - 49mL Kutulu 350 ₺/mL-3 mlCalvin Klein Dark Obssesion (2019) - 30mL - 39 ₺/mL-5ml
Calvin Klein Obssesion Man (2019) - 30mL - 39 ₺/mL-5ml
Calvin Klein Obssession Woman (2018) - 30mL - 39 ₺/mL-5ml
20+20kaç mL acaba ?
Talep gelmeyen parfümleri splitten çıkartsanız öyle ekleseniz daha iyi olur gibi çok fazla parfüm olunca yeni eklenenleri zor görürüzDeğerli Parfümseverler,
Bu akşam 21:00'da özenle seçilmiş vintage ve değerli batch parfümlerden oluşan 145 şişe parfüm ile 125 dekant, splitimize eklenecektir.
İlginiz için teşekkür eder, herkese keyifli splitler dileriz.
Yeni eklenen parfüm ve dekantlar varolanların üst kısmına ayrı ve farklı renkte eklenecektir.Talep gelmeyen parfümleri splitten çıkartsanız öyle ekleseniz daha iyi olur gibi çok fazla parfüm olunca yeni eklenenleri zor görürüz
gözümün aradığı tek bi parfüm var umarım bu akşam eklenirYeni eklenen parfüm ve dekantlar varolanların üst kısmına ayrı ve farklı renkte eklenecektir.
@kadiryilmazhocam hazır burdayken size bir şey sorayım. İlk gün şişe talebi verdiğim ürünün birisine benden önce yazılmış ama 5 talep yaptığımdan başka ürüne talep oluşturmak için onu iptal edip başka şişeyi yazalım demiştim. ikisine de yazılamadım bu benim şişe iptal hakkımdan götürür mü?
E Zegna İtalian Bergamot (2015) - 30mL - 44 ₺/mL talebim 30 ml idi verilecek mümkün olan en yüksek mlyi yazabilirsiniz teşekkürlerDior Spice Blend (2018) - 50mL - 72 ₺/mL - 5ml
E Zegna İtalian Bergamot (2015) - 30mL - 44 ₺/mL - 30ml
Givenchy Xeryus (İlk Batch) - 30mL - 50 ₺/mL - 10ml
lütfen
@SPEEDMASTER* 5mL ini bana yazalım da E. zegna İtalian Bergamotun bitmedenE Zegna İtalian Bergamot (2015) - 30mL - 44 ₺/mL talebim 30 ml idi verilecek mümkün olan en yüksek mlyi yazabilirsiniz teşekkürler
Amouage Interlude Man (2019) - 72mL Kutulu 132 ₺/mL