Güzel günlerde kullanınKargoyu teslim aldım, bu güzel splitte emeği geçen herkese teşekkür ederim, hediye için de teşekkürler![]()
Güzel günlerde kullanınKargoyu teslim aldım, bu güzel splitte emeği geçen herkese teşekkür ederim, hediye için de teşekkürler![]()
Güzel günlerde kullanınTeşekkürler hediye için, teslim aldım inanılmaz çeşitli bir splitti kredi çekmeden atlatabildik![]()
Güzel günlerde kullanınkargom geldi çok teşekkürler
Çok kayıp varsa bana özelden yazın lütfen. Güzel günlerde kullanınkargomu teslim aldım. declaration'daki sızdırma harici hiçbir sorun yok yine de çok güzel. emeğinize sağlık...
Güzel günlerde kullanınKargomu teslim aldım. Hızlı ve iyi paketleme için teşekkürler.
Güzel günlerde kullanınKargomu sorunsuz teslim aldım, hediyeler için ayrıca teşekkürler.
Kargonuzun güncel adresinize yönlendirilmesi yapıldı. Bu tarz durumlar benden veya kargo şirketi kaynaklı bazen olabiliyor kusura bakmayın. Daha hızlı aksiyon alabilmek adına beni en ufak sorunda telefonumdan arayabilirsiniz. 05465456121Hocam kargom önceki splitteki adrese gönderilmiş, halbuki mesaj olarak güncel adresimi mesaj olarak paylaşmıştım.
Kargo firması ile görüştüm gönderici harici adres değişikliği yapılamadığı belirtildi. Güncel adresime yönlendirip beni bilgilendirir misiniz @SPEEDMASTER*
Güzel günlerde kullanınKargomu aldım .Harika hediyeler için teşekkür ederim Hasret bey![]()
Güzel günlerde kullanınKokular sorunsuz şekilde elime ulaştı. Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
Kokular sorunsuz şekilde elime ulaştı. Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
Güzel günlerde kullanınkargomu aldım hediyenize de bayıldım. elinize sağlık.
Güzel günlerde kullanınKargoyu sorunsuz teslim aldım.Hediye için de ayrıca teşekkürler...