Sıkıntı yok şimdi geldiHocam benim kargo mesajı vs gelmedi ama
Arabalarınız da güzel kokmasın mikargom bugün geldi, hediyeler için teşekkür ederim. anlaşılan o ki forum yöneticimiz her arabanıza bindiğinizde bizi hatırlayın demek istemiş![]()
Üzüldüm bir sonrakine hatırlatın bana telafi ederim.Kargom geldi. Hediye dekant akmış. Onun dışındaki hediyeler için de teşekkür ederim. Elinize sağlık.
Hocam düşünmeniz yeter. Teşekkür ederim.Üzüldüm bir sonrakine hatırlatın bana telafi ederim.
Güzel günlerde kullanın . JOOP Homme Summer için yorum bekliyorum ben nedense çok beğendim onuKargomu teslim aldım. her seferinde hediye ile bizi mutlu ediyorsunuz teşekkürler
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .kargom geldi , hediyeler için teşekkür ederim.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .Kargomu sorunsuz teslim aldım. Emeklerinize teşekkür ederim ayrıca Hediyeler içinde ayrıca Teşekkür ediyorum güzel bir splitti sonraki splitlerde görüşmek üzere
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .Merhaba, kargomu sorunsuz teslim aldım. Eline sağlık herkesin, hediyeler için de ayrıca teşekkür ediyorum
Bir sonraki splitte görüşmek üzere
Selamlar
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .Kargom geldi. Hediye dekant akmış. Onun dışındaki hediyeler için de teşekkür ederim. Elinize sağlık.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .Kargoyu teslim aldım emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .Teslim aldım teşekkür ediyorum emeği geçenlere
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .Kargoyu bugün teslim aldım. Hediyeler için çok teşekkürler. Müthiş bir split idi , emeği geçenlerin ellerine sağlık.