-
Öne çıkan konu
Kullandığımız parfümleri buraya yazalım.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mükemmel bir yorumGüzide forumumuz hayırlı olsun diyip ilk inceleme yazısını paylaşıyorum iyi okumalar dilerim.
Tiziana Terenzi Ursa.
Parfümde sert bir karakter adına olabilecek hemen herşey var. Tütün, paçuli, deri, rom, oud, reçineler, tütsü, bilmem ne. Vetiver bile var. Ama bana nedense bu parfüm özetle toz kokuyor. Evet, toprak bir yolda yanınızdan kamyon geçmiş de ortalığı duman etmiş gibi.
Ancak parfümü bu şekilde değerlendirmek yüzeysel ve haksızlık olur. Çünkü bunun yanında sizi içine çeken de bir derinlik var. Uzun süre Ursayı deneyip de sonunda hissetmeye başladığım başlarda yardırgadığım bir tecrübe. Burnumu zorlamasına rağmen parfümü anlamak için denemeye devam ettim, 2015 şişesini bulunca kaçırmak istemeyip aldım ama elimden çıkarsam mı acaba diye düşünerek rafta beklettim. Aşırı tatlı bir iki parfümle kötü tecrübeler de yaşayınca bugün bu kasvetli Ankara havasına eşlik edebilir diyip sıktım üstüme. Ve sonunda Ursayı hakkını vererek zevkle deneyimliyorum.
Notalarda hissedildiği söylenen kuru meyvelerin ben esamesini bile okuyamıyorum ve herhangi bir tatlılık hissetmiyorum. Sadece kuru, koyu ve karanlık var ve parfüm böyle güzel.
By Kilian STH klonu olmasına rağmen, AŞIRI çirkin ve kalitesiz şişesine aldırmadan bu parfümle bağ kurmayı başarabildiğim için kendimi tebrik ediyorum. Zor oldu ama güzel oldu.
Bu klasmanda sth dışında başka bir koku yok fikrimce zamanin ötesinde bir koku bazılarının kopyası yapılır ancak sth nin aslaGüzide forumumuz hayırlı olsun diyip ilk inceleme yazısını paylaşıyorum iyi okumalar dilerim.
Tiziana Terenzi Ursa.
Parfümde sert bir karakter adına olabilecek hemen herşey var. Tütün, paçuli, deri, rom, oud, reçineler, tütsü, bilmem ne. Vetiver bile var. Ama bana nedense bu parfüm özetle toz kokuyor. Evet, toprak bir yolda yanınızdan kamyon geçmiş de ortalığı duman etmiş gibi.
Ancak parfümü bu şekilde değerlendirmek yüzeysel ve haksızlık olur. Çünkü bunun yanında sizi içine çeken de bir derinlik var. Uzun süre Ursayı deneyip de sonunda hissetmeye başladığım başlarda yardırgadığım bir tecrübe. Burnumu zorlamasına rağmen parfümü anlamak için denemeye devam ettim, 2015 şişesini bulunca kaçırmak istemeyip aldım ama elimden çıkarsam mı acaba diye düşünerek rafta beklettim. Aşırı tatlı bir iki parfümle kötü tecrübeler de yaşayınca bugün bu kasvetli Ankara havasına eşlik edebilir diyip sıktım üstüme. Ve sonunda Ursayı hakkını vererek zevkle deneyimliyorum.
Notalarda hissedildiği söylenen kuru meyvelerin ben esamesini bile okuyamıyorum ve herhangi bir tatlılık hissetmiyorum. Sadece kuru, koyu ve karanlık var ve parfüm böyle güzel.
By Kilian STH klonu olmasına rağmen, AŞIRI çirkin ve kalitesiz şişesine aldırmadan bu parfümle bağ kurmayı başarabildiğim için kendimi tebrik ediyorum. Zor oldu ama güzel oldu.
Performans ve yayılım mükemmel . Kıyafette neredeyse 2 gün kalıyor.Maison Crivelli Ambre Chromatique
Ozel serinin bence en iyisi, ozgun amber, recine ve cok guzel bir dumansiligi olan kaliteli bir calisma.. kis aylari icin imza parfumune rahatlikla aday.
Performans ve yayilim meraklilarini da fazlasiyla tatmin eder.
@necfragrance hocam kesinlikle katiliyorum performansi zayif olabilir ama koku cidden muazzamEkli dosyayı görüntüle 32Kilian straight to heaven, zamanın ötesinde bir koku rom kurutulmuş meyveler ve Paçuli on planda olduğu muazzam harman
ben de de la nuit 3 konusunda katılıyorum diğer ikisinden çok daha güzel olduğunu düşünüyorum.Roja De La Nuit 1
Cok kaliteli ve iyi blend edilmis
Baharatli, odunsu, kararinda hayvansal amber parfumu.. o paralar verilir mi zor
Ben bu seride de la nuit 3 u cok seviyorum
Kalemine saglik @ugurtaskin Ugur hocamGüzide forumumuz hayırlı olsun diyip ilk inceleme yazısını paylaşıyorum iyi okumalar dilerim.
Tiziana Terenzi Ursa.