@hotu hocam degerli yorumunuz icin tskkr ederiz. Azzaro pour homme eski versiyonlari gercekten en iyi kokular arasinda kesinlikle. azzaro silver black i merak ettirdiniz en yakin zamanda gorusup denemek isterimHayırlı olsun forum, güzel kokulu hoş sohbetler olsun
Azzaro Silver Black.. Havaların yine kış moduna geçmesiyle kasvetli,yağmurlu havaya uygun eski kafa aromatik maskulen kokulara yöneldim.Ara ara kullanmaktan keyif aldığım Azzaro ph un daha modern versiyonu hissini veren silver black aromatik bileşenlerin sabunsu havayla gayet dengeli ve başarılı uyumu.
Rica ederim hocam,tabi memnuniyetle@hotu hocam degerli yorumunuz icin tskkr ederiz. Azzaro pour homme eski versiyonlari gercekten en iyi kokular arasinda kesinlikle. azzaro silver black i merak ettirdiniz en yakin zamanda gorusup denemek isterim
Muhammed komşum, senden hediye olarak aldığım eski versiyon Azzaro Pour Home 'un dekantını geçen Cuma günü kullandım.@hotu hocam degerli yorumunuz icin tskkr ederiz. Azzaro pour homme eski versiyonlari gercekten en iyi kokular arasinda kesinlikle. azzaro silver black i merak ettirdiniz en yakin zamanda gorusup denemek isterim![]()
Azzaro Pour Homme tam bir klasikMuhammed komşum, senden hediye olarak aldığım eski versiyon Azzaro Pour Home 'un dekantını geçen Cuma günü kullandım.
Eski kafa berbervari aromatik bi koku.Bu tarzı ara ara kullanmak gerçekten keyif veriyor.Aynı zamanda etkiside kokunun kendisini değerlendirmekten ziyade hissettirdiği duygular geçmişe götürdüğü sahneleride düşündüğümüzde bu hobiden neden keyif aldığımızın bi cevabı olabilir![]()
En sevdiğim parfümler arasında olan bir koku .
@longtime evwt hocam katiliyorum masque milano Tango kesinlikle en iyi amber parfumlerine girerMasque Milano Tango.
@guerlainlover yazınca sıkmak istedim, çok çok iyi bir amber parfümü. Bence Cecile tam dengeyi kurmuş bu parfümü yaparken, en iyisi mi bence değil ama son "10" yılda çıkmış en iyi amber parfümü olabilir.
Başlangıç ne koktuğu anlaşılmıyor zaten katmanlama yok incir yaprağı ve odunsuluk fazla koyu karanlık,recineli ama bana göre düz daha iyi hem daha uygun fiyat olarak duz fiyat, performans açısından iyi odunsu Vanilya kokusu günü rahatlıkla çıkartır.@necfragrance hocam elixir ile elixir olmayan duzu arasinda nasil fark var?![]()