Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

hotu

Esans Keşfi
Hayırlı olsun forum, güzel kokulu hoş sohbetler olsun 🧿
Azzaro Silver Black.. Havaların yine kış moduna geçmesiyle kasvetli,yağmurlu havaya uygun eski kafa aromatik maskulen kokulara yöneldim.Ara ara kullanmaktan keyif aldığım Azzaro ph un daha modern versiyonu hissini veren silver black aromatik bileşenlerin sabunsu havayla gayet dengeli ve başarılı uyumu.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Hayırlı olsun forum, güzel kokulu hoş sohbetler olsun 🧿
Azzaro Silver Black.. Havaların yine kış moduna geçmesiyle kasvetli,yağmurlu havaya uygun eski kafa aromatik maskulen kokulara yöneldim.Ara ara kullanmaktan keyif aldığım Azzaro ph un daha modern versiyonu hissini veren silver black aromatik bileşenlerin sabunsu havayla gayet dengeli ve başarılı uyumu.
@hotu hocam degerli yorumunuz icin tskkr ederiz. Azzaro pour homme eski versiyonlari gercekten en iyi kokular arasinda kesinlikle. azzaro silver black i merak ettirdiniz en yakin zamanda gorusup denemek isterim 🙏🏻

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Tom Ford Noir De Noir
Hafif ciceksi, earthy, patchoulilo guzel gul calismalarindan.
Performansi mutlu etmeyebilir ama koku guzelligi 9/10 derim

kadir.tbk

Koku Meraklısı
Öncelikle yeni forum hayırlı uğurlu olsun hepimize herkese.
İlk mesajımı bu başlık ile atayım.
Bugün İzz markasının,malumunuz yerli marka Mystıc Oud 'unu kullandım.
performans ve yayılım anlamında extrait konsantrasyonun hakkını vermekte,buram buram yayılımı gerçekten burnu ve duyuları yoracak kadar etkili.
Birbirini tekrarlayan Oud temalı kokuların aksine farklı bi tınısı olmasına rağmen kullanılan materyaller genede tanıdık gelmekte.Kokuyu bikaç defa kullandım iyimi kötümü tam olarak anlayamadım fakat yer yer Oud dan gelen odunsuluk ve çoğu zaman gene Oud dan gelen buruk yapayımsılık hissedilmekte.
Ben Oud dan gelen odunsu kısmı sevdim, şişe bana hediye geldi,kendim alırmıydım bi kaç kullanımıma rağmen zannetmiyorum.

kadir.tbk

Koku Meraklısı
@hotu hocam degerli yorumunuz icin tskkr ederiz. Azzaro pour homme eski versiyonlari gercekten en iyi kokular arasinda kesinlikle. azzaro silver black i merak ettirdiniz en yakin zamanda gorusup denemek isterim 🙏🏻
Muhammed komşum, senden hediye olarak aldığım eski versiyon Azzaro Pour Home 'un dekantını geçen Cuma günü kullandım.
Eski kafa berbervari aromatik bi koku.Bu tarzı ara ara kullanmak gerçekten keyif veriyor.Aynı zamanda etkiside kokunun kendisini değerlendirmekten ziyade hissettirdiği duygular geçmişe götürdüğü sahneleride düşündüğümüzde bu hobiden neden keyif aldığımızın bi cevabı olabilir :)

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Muhammed komşum, senden hediye olarak aldığım eski versiyon Azzaro Pour Home 'un dekantını geçen Cuma günü kullandım.
Eski kafa berbervari aromatik bi koku.Bu tarzı ara ara kullanmak gerçekten keyif veriyor.Aynı zamanda etkiside kokunun kendisini değerlendirmekten ziyade hissettirdiği duygular geçmişe götürdüğü sahneleride düşündüğümüzde bu hobiden neden keyif aldığımızın bi cevabı olabilir :)
Azzaro Pour Homme tam bir klasik :) Eski kafa parfümlerle pek anlaşamadığım için bunla da anlaşamadım. Z jenerasyonu problemi herhalde.

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Naxos.
Pek aram olmasa da her koleksiyonda olacak.

3b699af6-fb33-499a-aef0-457b54f68305.jpeg

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Nasomatto Baraonda..
Sıcak bir dağ evi ve yanan bir şömineden gelen dumansı hava karşısında açılmış bir şarap şişesinin mantar kapağından gelen kokuyu andırıyor bana.
Dumansı ve sürekli gelen bir alkol kokusu.
Nadir de olsa bazen sıkabileğim bir parfüm ama nadir 🙂

1000202151.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Masque Milano Tango.

@guerlainlover yazınca sıkmak istedim, çok çok iyi bir amber parfümü. Bence Cecile tam dengeyi kurmuş bu parfümü yaparken, en iyisi mi bence değil ama son "10" yılda çıkmış en iyi amber parfümü olabilir.
@longtime evwt hocam katiliyorum masque milano Tango kesinlikle en iyi amber parfumlerine girer

hotu

Esans Keşfi
Junaid Khiyam.. Soğuk havayla iyi gider diye düşünüp sıktım.Biraz sert yoğun deri-paculi ve amber

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
@necfragrance hocam elixir ile elixir olmayan duzu arasinda nasil fark var?🙏🏻
Başlangıç ne koktuğu anlaşılmıyor zaten katmanlama yok incir yaprağı ve odunsuluk fazla koyu karanlık,recineli ama bana göre düz daha iyi hem daha uygun fiyat olarak duz fiyat, performans açısından iyi odunsu Vanilya kokusu günü rahatlıkla çıkartır.