Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Branco

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Amouage Existence, belki bir çoklarına göre daha yeni temizlenmiş banyo ve tuvaletteki sabunsu ve burun yakıcı kokuyu andırabilir, fakat bana kalırsa bütün katmanların üzerinde Vadi zambağı ve Aldehitler akorunun temiz sabunsu kokusunu üzerinde sürekli bulunduran beyaz çiçekler ile süslenmiş gülü alttan eşlikçi kılan amberin tatlılığı ile ilerleyen, çok ilginç bir parfüm.

Başlangıçta çok temiz, parlak bir çiçeksi hava var, vadi zambağı ile gül arasında bir ışık, bir ferahlık hissi. Kurudukça orta notalara geçişle birlikte frankincense, labdanum gibi reçineli notalar devreye giriyor; hava bir anda değişiyor. Alt notalara iyice geçildiğinde imza gibi kalan beyaz misk + benzoin + ambergris üçlüsü sıcak ve oturaklı bir iz bırakıyor.

Çiçek-aldehit seviyor ama klasik gül veya gül-oud parfümü istemiyor; reçineli, zarif ama temiz kaldığında hoşlananlar için güçlü bir alternatif.

Ekli dosyalar

• Existence-Amouage-for-women-and-men-perfume-card.jpg
    Existence-Amouage-for-women-and-men-perfume-card.jpg
    105.1 KB · Görüntüleme: 50

Kangal58

Olfaktör Kâşifi
Lattafa - Khalta Blend Of Lattafa

Aradığım bir parfümün benzeri olarak satın aldım fakat kokladığımda hiç bir alakası olmamasına üzülmüştüm ama alakası olmadığı ve özgün bir iş olduğunu anlayıncada sevindim. Klasik gül - oud yorumunu çok daha modern bir şekilde yaratmışlar. Safran ve vanilya kısmının ağır bastığı, gül'ün her zaman hissedilir olduğu ve en önemlisi sıktığınızda hacı yağı yorumunu almayacağınız keyifli bir parfüm.
Özellikle oud satin mood seven ve kullanmasını zor bulan kişilerin kesinlikle yönelmesi gereken bir alternatif

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Lattafa - Khalta Blend Of Lattafa

Aradığım bir parfümün benzeri olarak satın aldım fakat kokladığımda hiç bir alakası olmamasına üzülmüştüm ama alakası olmadığı ve özgün bir iş olduğunu anlayıncada sevindim. Klasik gül - oud yorumunu çok daha modern bir şekilde yaratmışlar. Safran ve vanilya kısmının ağır bastığı, gül'ün her zaman hissedilir olduğu ve en önemlisi sıktığınızda hacı yağı yorumunu almayacağınız keyifli bir parfüm.
Özellikle oud satin mood seven ve kullanmasını zor bulan kişilerin kesinlikle yönelmesi gereken bir alternatif
Bi bakayım şuna 🙂

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Alghabra Eye of Seven Hills..
Gayet katmanlı ve harmanı güzel side effectin olmayı planladığı ama olamadığı bir güzellik..
Side effect sevenlerin rahatlarını yine de bozmayalım..
soğuk havalar için ideal..
Yayılım, kalıcılık, malzeme kalitesi, harman…

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Frederic Malle Noir Epices
Baharatlı gül parfümü değil aksine güllü baharat parfümü..
Baharatı daha fazla taze tarafta kalıyor.. başta hafif turunçgilde var gibi.. oturdukça baharatı odunsuluk ve gülle birlikte çok güzel bir hal alıyor..
Kaliteli çalışmalardan.

dogukancyln

Esans Keşfi
Alghabra Eye of Seven Hills..
Gayet katmanlı ve harmanı güzel side effectin olmayı planladığı ama olamadığı bir güzellik..
Side effect sevenlerin rahatlarını yine de bozmayalım..
soğuk havalar için ideal..
Yayılım, kalıcılık, malzeme kalitesi, harman…
Geçenlerde arıyordunuz bulmuşsunuz sanırsam hocam. Side effect ile kıyasla koku güzelliği bakımından hangisini tercih edersiniz?

USR

Esans Keşfi
Satış Onaylı
CARNER Barcelona El Born kullandım Erkekler için en iyi bal ve vanilya parfümü diyebilirim Biraz daha yayılım yüksek olsa iyiydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kangal58

Olfaktör Kâşifi
zara - Gourmand Coffee

zara'nın en kalıcı parfümü falan olabilir. aşırı gerçekçi sütlü kahve kokusu

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Fabbrica Della Musa Île Bourbon
Althair tarzı koku sevenler için daha kalitelisi ve daha zengin içeriklisi..
Performansı da üst seviyede