Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Sizin koku zevkiniz gerçekten iyi.

Goldfield&Banks Silky Woods incelemiştiniz. Almışken Elixir olanı mı tercih etmek gerek yoksa normal olanı mı? Siz anlattıktan sonra çok merak ettim kokuyu.

Bence markanın en iyi en katmanlı, althair den veya bir çok vanilya kokusundan cok cok daha iyi bir koku çok dengeli ,güçlü temel notalar olmasına rağmen ( deri,ud,safran ,tütün vb ) koku güzelliği bakımından, performans olarak asla kimseyi uzmeyecek seviyede ama benim için kalite önemli kokuda roja kadar iyi nota geçişleri,Kashani iyi yapmış bence pdm markasının da parfümlerinden çok iyi iş çıkarmış, elixir ile tek farkı daha odunsu daha karanlık koku seviyorsanız elixir çünkü içinde artı incir yaprağı var ve reçineler var koku güzelliği daha az biraz benzer diyelim. Anasayfadaki yazıya da bakabilirsin hocam.ben baya oldum alalı daha yeni yeni geldi beymene bence dene,denenmesi gereken bir marka :)

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Sizin koku zevkiniz gerçekten iyi.

Goldfield&Banks Silky Woods incelemiştiniz. Almışken Elixir olanı mı tercih etmek gerek yoksa normal olanı mı? Siz anlattıktan sonra çok merak ettim kokuyu.

Çok teşekkürler eyvallah hocam, aslında burun geliştikçe olacak birşey bu :) tabi ben burda tavsiye ederim veya etmem herkesin koku anlayışı farklı ama ilkkez koklamada siseli aldığım bir parfüm oldu normalde kör alış birak 1,2 ay denemeden asla bir parfüm almıyorum.

Makedon

Esans Keşfi
Diptyque Orpheon;
Kendisiyle hiç anlaşamadık. Belki ve muhtemel başkalarının teninde farklı bir yol izleyebilir ancak bende; melekotlu Cif çok amaçlı amonyaklı yüzey temizleyici karakterinin dışına çıkamadı. Hepsi bu kadar.

Jari

Esans Keşfi
Screenshot_20250214_215415_Gallery.jpg

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Zoologist

Muhammed abim bu markanın bir kaç parfümünü kullanınca veya ismini söyleyince çok merak etmiştim şans eseri arkadaşımda sample'ı varmış.

Zoologist penguin

Gerçekten o buzul, soğukların kokusu alıyorum, kış günü gibi kokuyor.
Biraz animalic koku alıyorum tam animalic denemez ama deri diye yorumlayabilirim. Alttan alttan gelen o koku ile gerçekten kutuplara ışınlanmışım gibi oldu

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Zoologist

Muhammed abim bu markanın bir kaç parfümünü kullanınca veya ismini söyleyince çok merak etmiştim şans eseri arkadaşımda sample'ı varmış.

Zoologist penguin

Gerçekten o buzul, soğukların kokusu alıyorum, kış günü gibi kokuyor.
Biraz animalic koku alıyorum tam animalic denemez ama deri diye yorumlayabilirim. Alttan alttan gelen o koku ile gerçekten kutuplara ışınlanmışım gibi oldu
@Kangal58 Mirac hocam aynen bu markanin hemen hemen calismalarin tamami ozel ve kaliteli temalar uzerine insa edilmis.. pandayi denemeni oneririm.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Givenchy Gentlemen (1974)
Odunsu, earthy ve birazda animelik harika bir patchouli parfumu.
@Jari beni bu basyapitla tanistirdigin icin tskkr ederim.