İşte gerçeği görüp dillendiren dünya üzerindeki birkaç kişiden biriLonestar memories
Dün soğuk havada bel amiden maximum keyif alınca bugün yine deri temalı bir koku kullanmak istedim. Bel amideki dumansı hafif petro-deri ki bu petrolsü havayı parfümör fahrenheitte bir üst noktaya taşımıştı. Lonestar memorieste ise bu maximum seviyeye ulaşmış.
Yağlı dumanlı petrolsü deri, hafif plastiksi mür, vetiver, odunlar ve bu karanlık puslu havayla mükemmel şekilde uyum sağlamış ferah aromatik nüanslar..
Markanın kesinlikle en iyi kokusu.
Tom Ford Sahara Noir.. Bol reçineli, tatlı baharat dokunuşlu tütsü bombası.
Benzoin-tütsü beraberliğini seviyorsanız deneyin benceİsmi bir çekici yani insanda deneme isteği uyandırıyor.
Kahvesi ve civeti ders niteliğindeydi.Robert Piguet Oud Divin..Koyu,isli recinelerle bezenmiş espresso tadında, aşırı tatliliga kaçmayan gurman tarzda odunsu ud.
Bahsettiğiniz zara bende merak uyandırdı. Çünkü ben aqua dubai az da olsa seviyordum.Bugün birkaç tane İmagination klonu denedim. LV'ye bayılıyor değilim hatta çoğu parfümünü de denemiş biri olarak son yıllardaki devinimi, aurası, üzerine sohbetleri vesaireyi de şaşkınlıkla izliyorum. Ancak ara ara İmagination koklama ihtiyacı hissediyorum diye de o ortalama üzeri herhangi bir dizaynır havasına da o paraları vermem. Bu yüzden bugün Zara Sunrise on the Red Sand Dunes ve İntensesi ile Al Haramain Amber Oud Aqua Dubai parfümlerini İmagination ile eş kokladım.
Düz olan Zara herşeyiyle süper. LV'leri hakettikleri fiyatın biraz altına onlar kadar karakterli vermiş ve hakkaniyetli bir iş çıkarmış çok beğendim.
Düz olmayan Zara intensesi ise safranlar, zencefiller, hurmalar ve bal bademlerle başka bir parfüm olmuş ha bir ara İmagination'a göz kırpıyor ancak sonra Arap kimliğine geri dönüyor. Hiç beğenmedim.
Aqua Dubai ise Sprite gazoz ve sabun baskın oldukça canlandırıcı ve yeşil bir parfüm. Halbuki İmagination dinginleştiriyor. İmagination ile alakası yok derken lan adamlar birebir aynısını hem de daha çok kokanını yapmış seansı sonrası yine dağılıyor ve yine başka bir parfüm olarak uzaklaşıp gidiyor.
Sonuç olarak bu uzun, boş ve kimseye hiçbir pozitif katkısı olmayacak yazımdan çıkarılacak sonuç: Bol bol Zara stoklamalı.
Sporda zara sıkıyorum. Kokuyu da çok iyi biliyorum fakat imaginationun o içerisinde olan sihirli hava bence zarada yok ki fiyatına göre olmaması da lazım. Bence nefis bir parfüm zara ama imaginationun yerini bence tutamıyor.Bugün birkaç tane İmagination klonu denedim. LV'ye bayılıyor değilim hatta çoğu parfümünü de denemiş biri olarak son yıllardaki devinimi, aurası, üzerine sohbetleri vesaireyi de şaşkınlıkla izliyorum. Ancak ara ara İmagination koklama ihtiyacı hissediyorum diye de o ortalama üzeri herhangi bir dizaynır havasına da o paraları vermem. Bu yüzden bugün Zara Sunrise on the Red Sand Dunes ve İntensesi ile Al Haramain Amber Oud Aqua Dubai parfümlerini İmagination ile eş kokladım.
Düz olan Zara herşeyiyle süper. LV'leri hakettikleri fiyatın biraz altına onlar kadar karakterli vermiş ve hakkaniyetli bir iş çıkarmış çok beğendim.
Düz olmayan Zara intensesi ise safranlar, zencefiller, hurmalar ve bal bademlerle başka bir parfüm olmuş ha bir ara İmagination'a göz kırpıyor ancak sonra Arap kimliğine geri dönüyor. Hiç beğenmedim.
Aqua Dubai ise Sprite gazoz ve sabun baskın oldukça canlandırıcı ve yeşil bir parfüm. Halbuki İmagination dinginleştiriyor. İmagination ile alakası yok derken lan adamlar birebir aynısını hem de daha çok kokanını yapmış seansı sonrası yine dağılıyor ve yine başka bir parfüm olarak uzaklaşıp gidiyor.
Sonuç olarak bu uzun, boş ve kimseye hiçbir pozitif katkısı olmayacak yazımdan çıkarılacak sonuç: Bol bol Zara stoklamalı.