-
Öne çıkan konu
Bende çok yakın bir zamanda denedim nasıl beğendiniz mi?lalique encre noir extreme
Bende çok yakın bir zamanda denedim nasıl beğendiniz mi?lalique encre noir extreme
Çok severim. Yaş isteyen bir parfüm. Topraksı, odunsu, yağmurlu bir orman havasında. Hem fiyat hem performans olarak bana göre çok iyi bir parfüm.Bende çok yakın bir zamanda denedim nasıl beğendiniz mi?
Sadece bunun için değil hocam çok alakasız kokuları benzetenler varTiziana Terenzi İdna;
Muazzam bir kakule patlamasıyla parfümümüzün girişi gerçekleşiyor. Kakulenin çok kaliteli bir absolu olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem çünkü bunun için reçete paylaşmam lazım. Daha sonra çok kısa aralıklarla papatyaydı, pelindi, çam iğneleriydi vs. Allah ne verdiyse herbal yani türkçesiyle hörbılları dayıyor burnumuza İdna. Ondan sonra da hafif deri ve tütsü tınılarıyla ana aksa oturan çalışmamız; yetişkinler için sandal tabanlı oryantal hörbıl püskevit şeklinde uzuuun ömrünü geçirip gidiyor.
Benzetebileceğim başka bir parfüm yok ancak çok fazla tanıdık hisler mevcut. Fragrantica'da Gris Charnel'e benzetenlerin ise acilen doktora görünmeleri gerektiği kanaatindeyim. Beğendim.
Kesinlikle en derinlikli olanı yukarıdaki isimler arasında ve tabi kalite hissiyatı en yükseği. 2.5-3 şişe bitirdim çok da versatil namussuz.Histoires de Parfums 1899 Hemingway
Rehab, Spicebomb ve 1899 birileri birilerinden bişeyler esinlenmiş ama araştırmadım.
Dna'lar neredeyse aynı çok hafif farklar var benim anlayabildiğim kadarıyla. Sonuç olarak güzel ve derinliği olan bir parfüm. Denenebilir mi? Evet. Ama hangisi sizde mevcutsa kullanın fazla arayışa gerek olmadığını düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 357
Oralarda da çok sıkılıyorum be abi mantık tamam da çok eeemmm ööömmmm kasar yapan var, tema ve arayüzler de sıkıcı daralıyorum. Altı üstü parfüm sonuçta bir de oralarda dertlenmek istemiyorumSadece bunun için değil hocam çok alakasız kokuları benzetenler varO siteden ziyade parfumo.de ve basenotes sitelerinde daha bilgili parfüm sever ve mantıklı yorumlar mevcut
Harika bir iş, Indigo modelini merak ediyorum bende , ama anladığım kadarı ile klasik dna disinda kalmış gibi duruyor . Ve indigo parfümörü farklı kişi.lalique encre noir extreme
Bu kokuyu 4-5 yıl evvel bir şişe bitirdim üretimi mi durdu yoksa buralara bir daha düşmedi mi anlam veremeden ortadan bi anda kayboldu. Güç dışında sahip olması gereken herşeye fazlasıyla sahip klas bir işti. Kilian çıkarsa ve hal böyle olsa taziyeler havada uçuşurudu.Lalique Ombre Noire.. Tütün dokunuşu, keskin baharat,bolca mür,boozy ve tütsülü havası ile baştan sona odunsu-balzamik yapıda sert bir koku
Genelde tematik işleri sevmememin nedeni bu. Gözümde bir resim canlandırmasın koku. Güzel koksun benim olsun.Zoologist Penguin;
Adamlar birebir karlı bir coğrafyanın içindekiler ile beraber kokusunu almış ve en realistik şekilde şişelemiş. Ancak bu realite; doğadaki gibi olmuyor zaman geçtikçe ve Serge Lutens'in o L'eau serisindeki Froide, Paille ve bilhassa Laine de Verre'deki gibi doğadan-doğallıktan kopmuş sentetik bir soğuklukla rahatsızlık vermeye başlıyor. Allah yapısıyla kulunki bir olmuyor işte. Deneysel açıdan ve penguen ayvanının ismi ile olan habitat örtüşmesi açısından tam puan ama alıp kullanabileceğim bir parfüm değil. 3ml. dekant 10 yıl koklamalık kafi.
Maalesef işte böyle ulaşması istenilen alanlar zaten başından kısıtlanınca parfümün, kullanıcının da ekstradan o iş üzerine bir şey hayal etmesine izin vermiyor ve yine kullanıcıda da çok uç noktalara temas edemiyor. Sıfır fantaziGenelde tematik işleri sevmememin nedeni bu. Gözümde bir resim canlandırmasın koku. Güzel koksun benim olsun.
Haklısınız Kilian benzetmeniz yerinde olmuş.Yurtdışında da satışı çok sınırlı emin değilim ama üretimi durmuş olabilir.Bu kokuyu 4-5 yıl evvel bir şişe bitirdim üretimi mi durdu yoksa buralara bir daha düşmedi mi anlam veremeden ortadan bi anda kayboldu. Güç dışında sahip olması gereken herşeye fazlasıyla sahip klas bir işti. Kilian çıkarsa ve hal böyle olsa taziyeler havada uçuşurudu.