Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Radpak

Yönetici
Yönetici
Bugun Xerjoff Coro ile birlikteyiz. Ingiltere Selfridges magazasina exclusive olan parfumu sampledan ustume bocaladim. Kirke/erba pura benzeri meyveli parfum diye beklentim cok yoktu ama bence o dna ile benzer olsa da koku meyveli ayri bir koku. Cok keyifli cicekli meyveli unisex ama bence maskulene kayan bir parfum. Denk gelirseniz denemenizi ve kullanmanizi tavsiye ederim.

asaid

Parfüm İzleyicisi
F.Bianchi Byzantine Amber

bianchi Shalimar yorumu. Amber Kiso, Le Lion cinsinden koyu, tozlu, hafif kirli hayvansal, tatlı isli bir amber ama oyun hamurlu Arbole heliotropu ile iyice yumuşatılmış, kırık bir maskülen.

Osmnrc17

Moderator
Yönetici
Moderator

Ganymede Marc-Antoine Barrois

1742561059349.png

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
xerjoff_sketchbook_p33.png

Makedon

Esans Keşfi
Matiere Premiere Vanille Powder;
Blanche Betevari bir şey beklerken piyasa işi ve yine o malesef ve evet yine o berbat hisli ana akım parfüm çıktı. Ve o iğrenç nota en çok da bunda var. Dekantı ayırdım ve bir bilenle bunun hangi materyal olduğunu çözüp neleri referans gösterdiğini bulacağım. En azından çevremde maruz kaldığım şeyi engelleyemesem de bunu dekant parası verip kendi kendime yapmamaya çalışacağım.

Makedon

Esans Keşfi
Tiziana Terenzi Uxalpha;
Şekerlenmiş portakal kabuğu ve tarçın/karanfil kombolu tütün ile kısa süreli ancak güzel bir açılışın ardından jenerik ancak dolgun bir karamel vanilyaya evriliyor. Amber bu geçiş arasında iyi köprü. İlk fazda maço Akdeniz ikilisi Azzaro pour Homme ve TF Tobacco Vanille kırması, ikincisinde ise Lira ve Remember Me. Genelinde ise hızlı, yer yer şaşırtıcı, kaçınılmaz sıkıcı ve oldukça yorucu.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Tiziana Terenzi Uxalpha;
Şekerlenmiş portakal kabuğu ve tarçın/karanfil kombolu tütün ile kısa süreli ancak güzel bir açılışın ardından jenerik ancak dolgun bir karamel vanilyaya evriliyor. Amber bu geçiş arasında iyi köprü. İlk fazda maço Akdeniz ikilisi Azzaro pour Homme ve TF Tobacco Vanille kırması, ikincisinde ise Lira ve Remember Me. Genelinde ise hızlı, yer yer şaşırtıcı, kaçınılmaz sıkıcı ve oldukça yorucu.
@Yrd. Doç. Dr. Alban
Tiziana Terenziden basarili buldugun top 3 parfum hangileri olur hocam?

Makedon

Esans Keşfi
@Yrd. Doç. Dr. Alban
Tiziana Terenziden basarili buldugun top 3 parfum hangileri olur hocam?
Abi; marka ile gönül bağımı oluşturan ancak eski halinden özellikle ahırsılığından pek eser kalmayan Ursa. Gucci ph 1 tayfasının modifiye hali Siene ve özellikle baharları hem temiz, hem erkeksi ve hem de güçlü karakterini sevdiğim Casanova.
Bonus track olarak da absolu serisinden Devastating Hacı: Orionis

- Ursa
- Siene
- Casanova
* Orionis.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Bugün İstanbul'da hava güneşli ve çok güzel. İçimden Bleu de Chanel sıkmak geldi, kokusunu da özlemişim. :)

bleu_de_chanel.jpg

@netron hocam bunun edp 100ml lik olaninin uretimi devam ediyor.
Parfum versiyonu cok kisa sirede uretimden kaldirildi.. siz nerede gordunuzki? Krsiniza nerede cikti merak ettim

Zaten benim bildiğim tek 100 ml üretimi var.
İşte hocalarım, ben de emin olamadım. Beymen'den bakıyorum, şişenin tek bir görseli var ama açıklamada 50 ml yazılmış. Ben de parfümü sadece 50 ml olarak var herhalde diye biliyorum. Buradaki şişesini görünce şaşırdım.

manhattan.png

Hatta bağlantı bırakayım.

Yanlış girilmiş olabilir mi?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Bugün İstanbul'da hava güneşli ve çok güzel. İçimden Bleu de Chanel sıkmak geldi, kokusunu da özlemişim. :)

Ekli dosyayı görüntüle 541

İşte hocalarım, ben de emin olamadım. Beymen'den bakıyorum, şişenin tek bir görseli var ama açıklamada 50 ml yazılmış. Ben de parfümü sadece 50 ml olarak var herhalde diye biliyorum. Buradaki şişesini görünce şaşırdım.

Ekli dosyayı görüntüle 540

Hatta bağlantı bırakayım.

Yanlış girilmiş olabilir mi?
Rojanin sayfasında sadece 100ml var oraya bakarsan hocam

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Abi; marka ile gönül bağımı oluşturan ancak eski halinden özellikle ahırsılığından pek eser kalmayan Ursa. Gucci ph 1 tayfasının modifiye hali Siene ve özellikle baharları hem temiz, hem erkeksi ve hem de güçlü karakterini sevdiğim Casanova.

- Ursa
- Siene
- Casanova
* Orionis.
Ursa benim icin de ayni sekilde.. Casanaova da iyidir. Diger ikisini denememistim notlarima aldim, tskkrlr. @Yrd. Doç. Dr. Alban

MarlboroSuperLight

Guest

- Ursa
- Siene
- Casanova
* Orionis.
Casanova yı sevdigim iş olan rose31 benzetmesi yapılmış. Eğer sizde denediyseniz bir bağ kurulabilirmi ikisi arasında benzerlik ve quality ba-bında ?

Makedon

Esans Keşfi
Casanova yı sevdigim iş olan rose31 benzetmesi yapılmış. Eğer sizde denediyseniz bir bağ kurulabilirmi ikisi arasında benzerlik ve quality ba-bında ?
Keşke ben de Casanova ile Rose 31'i benzetebilecek düzeyde kafalar yaşayabilseydim @MarlboroSuperLight
İkisinde de kalite hissiyatı yüksek. Casanova vetiveri temele alan misk ve amberi oldukça kuvvetli tatlısert bir odun. Rose 31 ise neredeyse cin alkolsülüğünde baharatları kuvvetli ve yeşil nüansları fazlaca olan batılı bir gül yorumu. Belki ikisinin de artık ölmeye yaklaşmış son anlarındaki temiz odunsuluk ile alakalı bir bağ kurulabilir ancak bu da iki kokunun ana karakterlerinin en fazla %3-4'üne tekabül eder.