Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Wesker Eau De Mystique👌🏼
Balsever Naxoscular.. size harika bir bal parfumu onerisi, denemenizi tavsiye ederim.
Not: biraz kirli bir bal yorumudur ama kalite ve harman ust duzeyde

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
tm-grey-vetiver.png

asaid

Parfüm İzleyicisi
Moschino Pour Homme: açılış-ortada tatlı aromatik karışım muhteşem. benzetilen Bel Ami'yi bu aşamada andırıyor ama ilerledikçe aromatiklerini arka planda tutarak deri kısmında soft olsa da daha hayvansal bir yöne evriliyor.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Givenchy III 👌🏼
Eski kafa yesil topraksi ve kismen de aromatik ama asil aromasi harika anlatilmaz koklanir.. kadin gorundugune bakmayin simdiki cogu maskulenlerden daha maskulen.
Eski formulasyon tabiki

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Les Liquides Imaginaires Fleur De Sable 👌🏼
Farkli gul yorumu arayanlara denemelerini tavsiye ederim.. Yaban gülü kullanilmis ve farkli biber cesitleriyle baharatli ve maskulen hale getirilmis.. bildiginiz gul parfumlerinden farkli.. ismindeki gibi kum, çöl cicegi havasi var

Son düzenleme:

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
V.CLEEF&ARPELS... BOIS DORE

Yaklasik 1 haftadır hic koku almiyorum... Kirke yi bile algilamadiysam cok hasta olmusum demekki... Bugun az da olsa biraz burnum acildi ve hemen ilk 5 imde yer alan Bois Dore sıktım... Havalar tam ısınmadan kislik kokularimla vakit geçirmek istiyorum... Cok guzel, hafif tatli, odunsu en sevdigim kokularimdan biri...

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi