Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Les Indemodables Oranger Sirocco
Notalardan gorundugu gibi hissettirmiyor
Bildigimiz portakal cicecegi ve tarcin kokusunu alamadim ama ozgun bir koku onunuze gelirse deneyebilirsiniz sahsen siseli almam

Son düzenleme:

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Les Indemodables Escale en Haiti
Cok guzel aromatik vetiver yazlik kokusu ancak tende 3 saat civari kaliyor ve tam ten kokusu yayilim neredeyse yok.
Yayilimi onemsemeyen ve 4-5 saat kalicilik olsa yeter diyen biri olarak beni bile tarmin etmedi malesef hemde koku cok guzel olmasina ragmen
Benzer hayal kirikligini wood sage & sea salt da yasamistim

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Les Indemodables Escale en Indonesia
Bu da tam markanin tam yazlik kokusu ambergris citrus ve kismen de beyaz cicek kokusuzm.. bunda da beyaz cicek bildiginizden farkli kokuyor.
Bu kokunun cani biraz daha fazla olsa da escale en haitiye gore yine cok yetersiz malesef

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
bazı vetiver kokularında da bunu tespit ettim kendim için Encre Noir serisi, Sycomore, Divine Attraction gibi kokularını sevsem de kullanamıyorum. hayvansallarla aram iyidir aslında ama birkaç arap kokusunda da olmuştu bu Al Musbah diye bir markadan onlar da aşırı güçlüydü. ya göz yaşartıyor ya da gün içinde baş ağrısı yapıyor.
Bu durumda odunsu parfümlerle ilgili bir sorun olabilir gibi duruyor.

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
LV L'immensite. Vibrato varken çok gerekli olduğunu sanmıyorum fakat ikisi arasında seçim yapmak zor olabilirdi. Yine de eski şişe Vibratom performans olarak bunu en hafif tabirle tokatlar geçer...
Ben koku profili olarak pek yakın bulmadım. L'Immensite Vibratoya göre çok rahatsız edici geldi. Vibrato çok yumuşak ve rafineyken L'Immensite çiğ zencefiliyle ve suculluğuyla beni çok rahatsız etti. Ayrıca dediğiniz gibi Vibrato çok daha güçlü.

Jari

Nüans Avcısı
images-15.jpeg

cemremertdal

Koku Meraklısı
Ben koku profili olarak pek yakın bulmadım. L'Immensite Vibratoya göre çok rahatsız edici geldi. Vibrato çok yumuşak ve rafineyken L'Immensite çiğ zencefiliyle ve suculluğuyla beni çok rahatsız etti. Ayrıca dediğiniz gibi Vibrato çok daha güçlü.
Bana ise aynı janrdan iki parfüm gibi geldi. Aslında kokuyu sevdim diyebilirim, oldukça maskülen. Fakat Vibrato her özelliğiyle çok daha iyi.

asaid

Parfüm İzleyicisi
oscar de la renta ph

Antaeus ilişkilendirmesi çok var. benzerlikler var ama Antaues labdanum/amber tarafında daha güçlü ve derisi daha animalik. Oscar da bütünde onun kadar kompleks fakat daha yumuşak bir yeşili, anasonlu tatlı pudrası ve hindistan cevizsi kremsi tabanı ile Antaeus'un derisi siyah ise Oscar'ın ancak koyu kahve tonunda kalıyor.

erdemtopsakal

Koku Meraklısı
LV L'immensite. Vibrato varken çok gerekli olduğunu sanmıyorum fakat ikisi arasında seçim yapmak zor olabilirdi. Yine de eski şişe Vibratom performans olarak bunu en hafif tabirle tokatlar geçer...
L’immensite çocukken babamın kullandığı Gibbs traş kremi vardı onun kokusunu anımsattı. Sanırım benden başka öyle izlenim alan yok😁 koku güzel ama çok bilindik geldi

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
PMP Perfumes Anti Anti 👌🏼
Hem odunsu, hem baharatli, hem kararinda tatli ve gurman, hem kremsi hem birch tardan gelen yaniksilik gayet dengeyle ustaca islenmis
Ozgun bir calisma

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Essential Parfums Nice Bergamote

Topraksı bir narenciye kokusu. Kalıcılığı pek fazla yok veya bana öyle geldi. Koku güzelliği bakımından evet güzel ama beni çok etkilemedi.
Kısaca lüks bir kolonya gibi.

1000285422.jpg

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
BDK... GRIS CHARNEL

Son kez kislik parfümlerimden birini kullandim ve kaldirdim... Alex II ye bayilan ve yıllarca kullanan biri olarak ona benzeyen tum parfümleri deniyordum.. Gris Charneli Alex II ye benzetmiş daha Türkiye'ye gelmeden yurtdisindan edinmistim.. Uzun sure kullandim ama bugun baktigimda o ilk zamanlarki hayranligim kalmamis ve ben aslinda sicak amberi sevmiş o notayi buldugum parfümlere sahip olmayi istemisim.. Cunku artik sicak amberli , vanilyalı, hindistan cevizli vs parfumlere ilgi duymuyorum...

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa yaraş

Koku Meraklısı
kenzo homme marine
kullandım bugün sabah erken saatlerde denize gidenler bilir denizden tuzumsu bir koku gelir sahilde aldığım kokular bu parfüme sığmış bazı insanlar hiç sevmiyor bu kokuyo ama ben bayılıyorum