Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000222200.jpg

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Gerini Mineral

İlk test sürüşümüze çıktık. Bu akşam işe giderken sıktım. Şuan için gayet güzel. Evet Ganymade benziyor ama daha pürüzsüz ve daha meyveli gibi geldi bana. Ama fiyat performans ürünü olduğu Şimdiden belli.

1000294141.jpg

USR

Koku Meraklısı
Bugün ilk defa kullandım Üst notalar biraz sert geçildikten sonra parfüm güzellleşiyor Hatta pudralı bir terre Hermes oluyor Bence eleştiriler yersiz güzel parfüm 4 mevsim kullanılabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

USR

Koku Meraklısı
Bugün ilk defa Terre Hermes EDP intense kullandım Üst notalar biraz sert geçildikten sonra parfüm güzellleşiyor Hatta pudralı bir terre Hermes oluyor Bence eleştiriler yersiz güzel parfüm 4 mevsim kullanılabilir

kadir.tbk

Koku Meraklısı
Caron Eaux Pure
İstanbulun son günlerdeki sıcağında duştan çıkmış gibi naif ferahlatıcı kaliteli bi parfüm, turunç özelliklerini baştan sona kadar taşıyo ama ne asitli ne yapay nede miskli.
Caron gibi bi markadan hele ara döneminde çıkardığı bu parfümdende fazlası beklenemez ,Eau Sauvage ın daha naif hali mutlu eden bi parfümü. Artık üretilmiyo ama avrupada hala ara ara sitelerede düşüyor.

Jari

Nüans Avcısı
Tuscany per uomo vintage

Koku azzaro ph nin limon-lavanta-anason üçlüsünü kopyaladığı için azzaro ile büyük benzerlik taşıyor ama birebir aynı kokuyor diyemem. İskelet olarak aynı olsalar da farklılıklar mevcut. Tuscanyde daha parlak narenciye, daha fazla tonka ve az mese yosunu, azzaro ise daha kuru ve anasonla beraber kokuda en baskın ve güzel olan reyhan, daha baharatlı bir kalp ile daha maskülen bir taban.
Azzaro daha babacan daha kaliteli, tuscany onun küçük kardeşi. Benim için azzaro daha iyi bir koku olsa da tuscany sıcak havalarda daha iyi iş yapar.
Kullandığım eski formul gerçi sonradan üretilen gentlemans koleksiyonundaki şişeleri de vintage oldu artık. Hangisi denk gelirse alınabilir.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Wesker Histria 👌🏼
Tek kelimeyle muazzam.
Lavanta ve portakal cicegine ikilisine bir de çamsı dokunuslar eklenmis.. haricindeki b notalarda harmani zenginlestirmis ve derinlik katmis