Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

cctaymaz

Koku Meraklısı
Ex Nihilo - Fleur Narcotique

Bana çok parfümmüş gibi gelmiyor ama yine de yazın çok ferah bir çiçek parfümü olarak kullanıyorum. Daha çok şirketlerin ortam kokularına benziyor. Biraz feminen tarafa kaydığını da söyleyebilirim.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000245865.png

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
ByBozo Sea Breeze..
hafif tatli, bol citruslu, meyve dokunuslari olan deniz temali parfum.. Pacific Rock Moss ve Wood Sage Sea Salt her ikisini de benzeyen taraflari var.. parfum gayet dolgal hissettiriyor.. kalicilik orta seviye.. yayilim dusuk..

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Creed Royal Oud.. Markanin basyapitlarindan.. guncel batchlerinden dekant varmis ondan denedim koku guzelligi ve kendi burnuma kendini hissettirmesi gayet iyi.. ama etrafa cok yayilmayabilir.. baslangictaki pembe biber ile galbanum kullanimi cok basarili arkasindan karanfil ve sedir devreye gidiyor sonrasinda burnuma gelen sandal cok iyi.. tam bir centilmen maskulen hafif yesile kaymis baharatli odunsu bir basyapit diyebilirim.

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Mancera French Riveria

Ayni oluşturduğum fotoğraf gibi diyebilirim. Denize girmeden sürülen bir güneş kremi ve denize girip çıktıktan sonraki teninizde kalan o hafif tuzlu ve kremsi güzel koku. Ben gerçekten sevdim kokuyu özellikle deniz temalı parfümleri seven birisi olarak. Genel beğeniye de uygun fiyatının üzerinde bir performans ve koku güzelliği olduğunu düşünüyorum.

1000328994.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Les Liquides Imaginaries Fleuve Tendre..
4 mevsim giyilebilecek kaliteli, derinligi olab bir calisma.. İmaginationa fresh ve aromatik kismi az da olsa benzeyebilir ama Fleuve Tendre nin İmaginationdan 2-3 gomlek daha kaliteli oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.. ferah, fresh, baharatli, aromatik, kararinda bur hayvansallik.. ama en guzel dokunusu icerisindeki gül suyu.. maskulen parfum.. fragranticada gorunen hayvansalliga aldanmayin oyle korkutucu, baskin bir hayvansallik yok.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Les Indemodables Ambre Supreme.. markanin ozgun calismalarindan.. ambergris merak edenlere bu parfumu koklamalarini tavsiye ederim.. aldehit, beyaz cicek, aromatik ve ozellikle immortalle dokunusuyla harika bir ambergris parfumu olmus.. 4 mevsim de giyilebilir

Kangal58

Olfaktör Kâşifi
Les Liquides Imaginaries Fleuve Tendre..
4 mevsim giyilebilecek kaliteli, derinligi olab bir calisma.. İmaginationa fresh ve aromatik kismi az da olsa benzeyebilir ama Fleuve Tendre nin İmaginationdan 2-3 gomlek daha kaliteli oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.. ferah, fresh, baharatli, aromatik, kararinda bur hayvansallik.. ama en guzel dokunusu icerisindeki gül suyu.. maskulen parfum.. fragranticada gorunen hayvansalliga aldanmayin oyle korkutucu, baskin bir hayvansallik yok.

Hayvansallık kısmı yüzünden denemem diyordum ama yorumunundan sonra deniyicem abi

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Clive Christian Rock Rose..
fazlasiyla etrafta bilindik kokan ve designer vari bir baharatli aromatik.. acikcasi tam bir hayal kirikligi.. denememin artısı almayacagima emin olduklarim arasina katildi.. Rock Rose yerine 2 tane Les İndemodables almak cok daha mantikli

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
JPG Le Male in the Navy..
genel begeniye oynayan, parfumun kullanani degil etrafindakileri kismen etkileyebilecek sentetiklligi hissedilir fresh bir calisma..
Bana uzak olsun 😏