Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

TheLifeRead

Parfüm İzleyicisi
IMG_7523.jpeg

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
arrayan rojo: şili çıkışlı küçük bir artisan firmaya ait. limonotu/paçuli çizgisinde ekşi otsu aromatik ağırlıklı odunsu bir koku. şişe kapak tasarımı hoş ama kokuda ben bir ahenk bulamadım. muhtemelen bölge insanına daha tanıdık ve anlamlı gelecek aromalar.

dogukancyln

Esans Keşfi
Hugo Boss Bottled Absolu. Galiba koleksiyonumda kokusu en çok beğendiğim parfüm olabilir. 10 fıs sıktım çünkü atomizerı rezalet. Öğle arası da 2-3 fıs tazelerim. Koleksiyonunuzda bu varsa carlise gibi parfümlere hiç ihtiyacınız yok

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Ramon Monegal Cafe Del Mar.. ilginc ve ozgun bir parfum.. sucul parfum olmasi ragmen kahve dokunusu var.. lavanta ile aromatik bir hava verilmis.. diger taraftan mehve ve ciceksi dokunuslarda mevcut.. ambergris var.. kalicilik ve yayilim gayet iyi.. 4 mevsim giyilebilir.. tek eksisi kullanilan malzemelerin kalitesi 2-3 seviye daha ustte olsaydi muazzam bir cikabilirdi.. malesef designerimsi bir havasi var

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
encre-noir.png

Lalique Encre Noire A L'Extreme, bu parfüm güzel ve doğal kokmanın sadece pahalı parfümlerden geçmediğini bana en iyi anlatan parfümlerden biri. Yağmurlu havalara çok yakışan, derin ve karakterli bir koku. Bu fiyat aralığında insana böyle yoğun ve huzurlu bir hissiyat yaşatabilen nadir parfümlerden biri.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Profumum Roma Acqua di Sale Acquerello 2024 edition… Bence klasik Acqua di Sale den daha keyifli cunku o mideyi kaldiran tuzlu yosunumsu akor bunda cok daha az ve bunda aromatiklik ve fresh kismi cok daha onde.. bunda tuz yok diyenler var onlara katilamayacagim kesinlikle tuz var ama az oranda ve kararinda.. kalicilik ust duzeyde ve yayilimda gayet iyi..

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Guerlain Ambre Eternal.. icinde gercek ambergris kullanilmis ve uretimi malesef biten harika calismalardan.. ambergrisi, amberi, hayvansiligi, derisi, odunsulugu, baharari, kararinda tatlilik ve cok az da olsa ciceksi ve meyve dokunusuyla muazzam 10 uzerinden 10 verebilecegim parfumlerden.. yayilim ve kalicilik da gayet tatmin edici seviyede.. ama kapali, ofis vs ortamlari icin maksimum 2 fis kullanmanizi tavsiye ederim.. bildigimiz amber parfumlerinden de farkli bir calisma

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Anka Kuş This Amber

Gerçekten adı gibi işte bu amber demek istiyorum. Sevdiğim tarzda hafif tatlı bir amber. Amber, misk ve güzel bir vanilya uyumu. Açılışından itibaren buram buram kalite kokan bir parfüm diyebilirim. Birde bana ince ince yanmış kor olmuş ve sonra üzerine su dökülmüş ve söndülmüş o kor kokusunu andırdı 🙂
Çevreye de çok güzel kendisini hissettiren bence nadir amber korkularından birisi kendisi.

1000357995.jpg