Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
lyton.png

Parfums de Marly Layton

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Montana Parfum d'Homme..
kompleks, zengin ve kendisine has aromasiyla cok katmanli baharatli, odunsu, yesil, deri nuanslariyla birlikte guzel aromatik parfum.. nostaljik parfum olmasina ragmen modern taraflari da var.. ozgun bir parfum oldugunu da soylemeliyim

dogukancyln

Esans Keşfi
Sospiro Vibrato

Hem ofise hem spora gidiyor. Aynı zamanda kahverengi kotumsu bir ceket giymiştim, bu cekete yeşil ya da fouagere bir parfüm çok yakışırdı.

Öğle arasında 5 fıs kadar tazeleme yaptım. Koridor tarafında oturuyorum. Bir arkadaşım burası ne kokuyor çok maskülen kokuyor diye tepki verdi. İki farklı kız da burası çok parfüm kokuyor tarzı söylenerek geçti hahaha. Vibrato tam bir yayılım canavarı.

erdemtopsakal

Esans Keşfi
Kilian - Blue Moon Ginger Dash
Limonlu kokteyl gibi hafif , baymayan bir yapısı var.
Dün kullandım. Bir saat sonra eser kalmaz diye düşündüm ama ertesi gün bile ceketimi astığım yer kokuyordu. Öyle olunca bugün tekrar kullandırdı kendini.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Profumum Roma Dulcis in Fundo… sonbahar ve kislik guzel harmanlanmis vanilya, citrusy ile notalarda gorunmese de tonka ve az da boozy havasi olan bir calisma.. tatli mi evet tatli ancak kesinlikle baymiyor.. gayet keyifli

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Kilian L'Heure Verte

Baştan sona anason ve alkolik notaların hakim olduğu bir koku. Ara ara tatlilik gelse de meyan kökü ve odunsu notalarla da keskinliği koruyor. Genel beğeniye uygun olmadığını düşünüyorum ve kesinlikle kör alınacak bir parfüm değil.

1000359584.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Kilian Gold Knight..
oncelikle soguk havalar icin ozgun bir calisma oldugunu soylemeliyim.. notalarda gorundugu kadar tatli bir parfum olmadigini da belirtmis olayim. Bal ve vanilya var ancak anason, tarcin, patchouli bu tatliligi dengelemis ve bir tık sert ve baharatli yonu daha fazla one cikmis.. fazla fislatinca da disaridan cok guzel tepkiler gelmeyebilir koseli olmasindan oturu.. 2-3 fis fazla fazla yeterli.. kalicilik ve yayilim da tatmin edici.. discontinued olmasi uzuci tabi

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
cuir ottoman: neredeyse gözle görülebilir mor bir haleye sahip tatlı bir iris-deri. yayılım genelde orta/alt seviyede bulunmuş ama pantolon paçalarına sıkarak kullandığım nadir kokulardan. günler sonra bile hareket ettikçe kendini hissettiriyor.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
epices exquises: baharatlar tamamen dinene kadar belli etmiyor ama altında kilian incense oud tabanı ile benzer beyefendi bir ud bazı gizli. son kısım kıyafetten asla çıkmayan ve sürekli hafif hafif yayılan monoton bir yapıda.