Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Mustafa yaraş

Koku Meraklısı
Bunu merak ediyorum bi denk gelemedik 🙂
hocam çok aktif değildim kusura bakmayın bu parfümde aventus dnasına tatlılık koyulup çoook az bir çiçek dokunuşu yaplımış, kalıcılık ve yayılımı üst düzey kutusuyla kokusuyla olsun ederinin çok üstünde bir koku olmuş gayet başarılı tatlılık rahatsız etmezsse çok güzel parfüm

Mustafa yaraş

Koku Meraklısı
Amouage - Reflection 45

bu parfüm bana nedense son model bir range rover vibe ı veriyor çok lüks hissiyatlı, bence Amouage’ın en rafine ve dengeli işlerinden biri. Klasik Reflection Man çizgisinde ama çok daha derin, olgun ve yoğun bir karaktere sahip. Açılışta ferah bir bergamot ve biber karışımıyla başlıyor, ardından beyaz çiçekler özellikle yasemin, neroli ve ylang-ylang oldukça belirgin.

TheLifeRead

Parfüm İzleyicisi
IMG_7573.jpeg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Pekji Odoon.. dumansi, recineli cok az tatli guzel bir odunsu calisma.. kesinlikle genel begeniden uzak ancak ozel calismalari seven burunlara hitap eden bir parfum
Kalicilik iyi yayilim orta seviyeye yakin

erdemtopsakal

Esans Keşfi
Pekji Odoon.. dumansi, recineli cok az tatli guzel bir odunsu calisma.. kesinlikle genel begeniden uzak ancak ozel calismalari seven burunlara hitap eden bir parfum
Kalicilik iyi yayilim orta seviyeye yakin
Pekji kokuları sanırım hep genel beğeniden uzak hocam. Sanat sanat içindir felsefesiyle gidiyorlar

Jari

Nüans Avcısı
Nefs

Birkaç gündür sevdiğim değil de ''bir daha bakayım'' kokuları kullanıyorum/deniyorum.
Nefs kötü kokmuyor, kokuda sivrilen birşey de yok ama sıkıcı ve "görgüsüz" bir koku bana göre. Daha önceki kullanımlarıma göre daha bir keyif aldım ama fikrim değişmedi.
İçki efektli, tatlı meyvemsi bir oud!, gül ve safran kokusu.

Yurdaa

Koku Meraklısı
Borntostandoud-purple stain ✨İlk sıkışta sıcak baharatlar (tarçın, zencefil, safran) hemen kendini belli ediyor; güçlü ama itici değil. Biraz sonra vanilya ve karamel devreye girince koku yumuşuyor, tam bir “sıcak ten” hissi veriyor. Kurudukça oud ve paçuliyle daha derin, reçineli bir hal alıyor geceye çok yakışan bir parfüm bence. Kalıcılığı gayet iyi, 8-9 saat net hissediliyor. Açılışı biraz iddialı ama oturdukça büyüleyici oluyor. Tatlı-baharatlı-odunsu dengesini güzel yakalamış. Soğuk havalarda özellikle parlıyor. Giysiye ya da deri üzerine sıkmak dry down sonrası izi artırabilir; deri ve dış giyim parçaları bu tür odunsu-reçineli alt notalar için iyi “tuval” oluyor diye düşünüyorum.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
pg. vetiver matale: başta acı yeşil çay, sonda az tatlı, ince bal/tütünlü güzel bir vetiver. pde vetiver bourbon ile yeşil/pudralı havası benzer, aynı derecede hoş ve sakin. etrafta çok koku yoksa sadece kullananı mutlu edecek düzeyde mütevazı bir yayılımı var.