Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000291934.jpg

dogukancyln

Esans Keşfi
Valentino Uomo Intense Edt ( Discontinued)

Geçen hafta yurtdışında şans eseri denk geldiğim ve direkt aldığım bir parfüm. DHI'in iki gömlek üstü diyebilirim. Pudralı irisin deri ile birleşmiş hali. Çok çok keyifli...

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
l'orpheline: sabunsu, kremsi bir misk/odun. ismi yetim kız anlamında, Lutens'in geçmişindeki acılar ile özdeşleştirdiği içindeki küçük kıza bir gönderme. psikolojisini yansıtan uzun ve edebi açıklamaları etkileyici. koku basit ve güzel fakat açıklamaları gibi ağır bir melankoliden ziyade bana saflık ve masumiyet havası verdi. varla yok arasında isli kuru yeşili ile belki ufaktan sessiz bir hüzün.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
casbah: bibersi, yeşil, sıcak odunsu bir tütsü. yanıklığı dengeli fakat avignon cinsi ile özdeşleşmiş bir tür aldehitin burada çok daha yoğun kullanımı sebebiyle türün müdavimleri bile iki fıstan fazlasını kaldıramayabilir. az dozda soda kabarcıkları, çok dozda yağlı metalik/mineralsi keskin bir hava tütsüye uzun süre eşlik ediyor.

hotu

Nüans Avcısı
Cavalli Paradise Found..Son zamanlardaki farklı çalışmalardan.Misk ve kaşmir tabanında kremsi yeşil dokunuşlar,ne aromatik ne de odunsu tarafı baskın olmayan özgün bir koku.