Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Jari

Nüans Avcısı
Fahrenheit

Çoğu sevdiğim kokularda bile bir kusur bulurum. Bir yeri fazla veya az gelir, şurası şöyle burası böyle olsaydı derim.
Fahrenheit öyle değil. Her kısmından keyif aldığım mükemmel koku tanımıma uyan birkaç kokudan biri benim için. O benzersiz ferah ozonik menekşe akoru, tatlı çiçek ve baharatları, odun ve petro derisi.. Şuan satılan niş parfümlerden daha niş bir designer.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
eau suave: başta oldukça yoğun ve tozlu gül/paçulisi baskın. kısa sürede daha sulu ve meyvemsi. sona doğru ıslak samansılığı ile özgün nüansları var. çıktığı yıla göre iyi denebilir ama bence ortalama PdE klasının altında kalan yeni nesil fruitchouli şipre sınıfını andıran bir iş. yine de Kintsugi ile birlikte bu türün iyilerinden.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000152750.jpg

Jari

Nüans Avcısı
Hale bopp

İlk denememde umut vaad etmişti ama kullanınca anladım ki uzun kullanımda sıkacak bir amber kokusu. Baştaki baharatlı aromatik kısım iyi olsa da amberi fazla geldi bana. Zaten amber kokularının genel sorunu da bu heralde.Sultan, russe ve fetiche bana yeter de artar fazlasını aramaya gerek yok.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Bugün geçerken balıkçıdan balık alayım dedim. Gün içinde de Ormonde Jayne Montabaco Intensivo sıkmıştım. Neyse, balık siparişini verdim, hazırlansın diye ben de yan tarafındaki markete girdim; yan ürünler alayım dedim. Oradan da alışverişimi yaptım.

Tekrar balıkçıya geçtim. Balıkçı dayanamadı, sordu:
Abi, bu nasıl bir parfüm? Siparişi verdin, hemen gittin, koku burada kaldı! Sen geldin, bu kadar balık kokusunun arasında bile parfümünün kokusu geliyor. Ben bunca yıl burada (lüks bir yer) birçok müşteri gördüm, ama bugüne kadar böyle bir parfüm duymadım. dedi.

İşin enteresan tarafı, Iso E Super notasından dolayı koku bana gelmiyordu ama etrafıma bu kadar yayıldığını ve fark edildiğini görünce şaşırdım doğrusu. Ormonde Jayne markasına ait parfümler, son zamanlarda en çok iltifat aldığım parfümler oldu. Ne Roja, ne Xerjoff, ne de diğerleri insanlarda bu kadar etki bırakmadı.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Dunhill British Leather.. Yesil, baharatli, aromatik deri yorumu... Az da olsa dumansilik da mevcut.. Gayet basarili... Kalicilik iyi..yayilim orta..

Jari

Nüans Avcısı
Gucci guilty absolute

Odunsu, dumansı ve hafif kirli bir petro deri. Zerre tatlılık yok kupkuru bir koku. Hayatımda kokladığım en iyi kokulardan biri. Bunun duş jeli, traş losyonu, deodorantı falan olsa hepsini alır kullanırım. 10/10

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Francesca Bianchi Tyger Tyger..
Kislik kompleks harika islerden. Tatli parfum iste boyle olmali.. Baldan gelen tatlilik ve seftaliden gelen meyveliligi baharatlar, kararinda hayvansallik, sandal agaci, patchouli ile cok guzel harmanlanmis ve dengelenmis. Cok guzel bir beyaz cicek kullanimi da var.. Performansi da gayet tatmin edici...cok yogun parfum dolayisiyla 1 en fazla 2 fıs ile kullanmanizi tavsiye ederim

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
theo fennell: tozlu bir gül/paçuli. arka planda kirli efektli bir kimyon ve metalik safran başta olmak üzere beyaz sabunsuluk da hissedilen yoğun bir koku.