Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

USR

Esans Keşfi
Satış Onaylı
Nishane nin yeni kokusu Meant to be seen i denedim O paraya değmez daha iyi iris kokuları var odunsu amberimsi bir tabana oturuyor Bende kalıcı olmadı Bir de sentetik buldum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Malbrum Parfums Bagheera.. Cok guzel deri yorumu.. Menekseli, irisli, hafif meyvemsi, trüf ile farkli hafif gurme ve topraksiligi olan cilali bir deri yorumu.. Kalicilik iyi, yayilim da iyi denebilir.. Genel begeniye de uygun denilebilir

hotu

Nüans Avcısı
Trussardi İnside..2000'li yılların başlarının gurman tarzının örneklerinden.Simdiki bayık, bağıran,tatlı krizine sokan yeni yetmelerin aksine sakin,hafif tatlılığı ile parfümü kendi için kullanan kesimin anlayabileceği orta üstü bir iş.Aynı yılların daha popülerlerinden Givenchy very irresistible ile benzer tarzda olmasına rağmen İnside daha olgun ve ciddi havada.Tütün ve kahvenin ince,silik tarzda işlendiği yumuşak odunsu

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000264244.jpg

dogukancyln

Esans Keşfi
İş için dior sauvage elixir : Cekete değdirmeden boyun ve enseye fıslattık. Cekete sıksaydım muhtemelen bu kış bu ceketle başka parfüm sıkamazdım :)
Spor için lv imagination : Risksiz. 2 saat boyunca çok güzel koktuğumu bilmek beni rahatlatıyor

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Zara Mango Coffee

@Kangal58 hediyesi için teşekkür ederim.

Parfüm gerçekten tropikal havada meyveli ve kahveli bir koku. Üzerinde taşıması bile zevkli bileğime de sıktım bol bol kokluyorum. Farklı bir marka adı altında çıksa gerçekten yüksek fiyatlara satılabilecek bir parfüm. Kurudukça tatlı bir nescafe kokusuna dönüşüyor ve ince meyve nüansları devam ediyor. F/p farklı parfüm arayanlar için denemenizi tavsiye ederim.

Kangal58

Olfaktör Kâşifi
French Avenue - Spectre Wraith

kilian black phantom dan nefret eden biri olarak (çok ağır içki kokması sebebiyle) bu parfümü kullanırım diyebiliyorum çünkü gurme yönü çok ağır basan bir tarafı var ayrıca pek boozy koktuğunuda söyleyemem hatta black phantom a çokta benzemiyor :D (black phantom bitter çikolata iken bu karamel + vanilya diyebilirim)

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
MFK Amyris Homme Edt.. Aromatik, kararinda tatli, fresh bir amyris ana temali bir calisma.. Keyifli bir calisma.. Bunun fresh yonunu extraite gore daha basarili buluyorum ancak kalicilik ve performans arayanlari tatmin etmez

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Wulong cha. İlk defa bir çay parfümünü sevdim. Ozellikle acilisi mutluluk kaynağı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel parfümdür. 1 haftadır parfüm kullanmıyorum hastayım koku alamadığım için canım çekmesine rağmen kullanamıyorum.

kubilay

Koku Meraklısı
Sabah splitten gelen Amouage- Epic Man

Harika aromatik bir parfüm. Kirlilik var, beyefendilik de var.

İlk defa bu markaya ait bir parfüm denedim, beğendim.

Akşam yine splitten gelen Dior - Ambre Nuit

Başlangıç bana göre değildi ancak hemen sonrasında harika bir tozlu amber harika.