Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000313542.jpg

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
lutens l'eau froide: eskiden soğuk mineralli nane hissi ile vasat bir koku ve zayıf bir tütsü olarak bulmuştum. zamanla naneden ziyade transparan ama kirli bir deniz yosunsu his alınca gittikçe soğudum ama bugüne kadar rahatsız etmemişti. dans le bleu qui petille de benzer yosun hissi daha mat şekilde var. yine de koklattığım kişiler bu yosun havasını almıyor veya kirli bulmuyor. genelde nötr bulundu veya beğenildi.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Renier Baracoa.. oncelikle notalar ne fragrantica da ne de parfumo da dogru verilmemis.. farkli bir calisma.. hem boozy, hem tatli, cikolatamsi, hem marine hem de kararinda hayvansal bir calisma olmus.. ozgun, genel begeniye de uygun.. kalicili iyi yayilim da tatmin edecek seviyede

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Dior Oud Rosewood.. markanin ozel serisinden gizli kalmis.. odunsulugu, ud kullanimi kullanimi cok basarili, karsrinda hayvansallik ve baharat da var ve bunu ahududu, ayva kullanimiyla cok guzel dengelemis parfumor.. ortaya da guzel ve giyilebilir ama karakterli bir koku cikmis.. kalicilik ve yayilim da cok basarili

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Philipp Plein No Limit$.. Gucci Guilty Absolute Pour Homme a benzetenler olmus.. evet ondaki deri kullanim tarzi bunda da var ama bu parfum daha zengin icerikli ve genel begeniye uydurulmus hali.. daha baharatlisi, tatli, dumansi, odunsu versiyonu gibi.. fiyatlari ne seviyede bilmiyorum ama 90ml i 4bin tlye kadar alinabilir.. kalicilik iyi ve yayilim da kurtarir..

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Pengaligons Sartorial.. maskulen modern fujer parfum iste boyle olmali dedigim islerden.. hatta son 10 yolda cikanlar arasinda en iyisi diyebilirim denediklerim arasinda.. harmani cok iyi ve hersey kararinda; lavantasi, balmumu, metalikligi, baharati, tatliligi, amberi vs… ozgun de bir calisma.. kaliciligi iyi, yayilim da kullanan kisiye uzun sure geliyor ama etrafa yayilimi biraz dusuk..
2016 batch denemistim bugun de 2023 batch denedim arada fark varla yok arasinda.. yeni batchler da harika