Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000311457.jpg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı

scentiest

Koku Meraklısı
Arabian Oud - Diwan

Ferah kakuleli bir parfüm alttan alta da güzel bir misk notası geliyor. Ben Armani Lui parfümüne çok çok benzettim. Armani Lui turunçgil baskınken Diwan bir daha kakule baskın. Ancak turunçgil ve kakule birbirine çok uzak notlar gibi dursa da koku benzerliği bu parfümlerde üst seviyede.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
bleu de chanel edp: edt'sinin aromatikleri biraz daha iyiydi. bu daha pürüzsüz fakat monoton. yayılım da yine ince ince sürekli kokan sentetik bir citrus hissi var. aynı türden değiller ama markadan allure homme'un başta klasiği, ikinci planda da edition blanche'ı daha derin ve güzel kokular bana göre.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
lomani ph: drakkar noir tipi aromatik yeşil fujer. düzgün işlenmiş klasik bir kurulum olsa da çok temel. özgün bir eklenti bulamadım ama türü seven banko beğenir.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
armani eau ph: basit gibi duran ince bir iş. kolonya yorumu şaşırtıcı olmaz ama ince nüanslardan zevk alanlar için centilmen ve kaliteli bir citrus/odun.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
4160 Tuesdays Maxed Out.. fazlasiyla ozgun bir parfum.. cannabisli, cok guzel bir boozy dokunusu, karararinda tatli, harmani guzel baharatli odunsu bir calisma.. notalara bakip da aromasini anlamasi guc.. epey guzel ve farklı bir aromasi var.. kalicilik ve yayilim gayet iyi.. sonbahar ve kisa uygun

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Nissaba Les Alpes.. 2025 yilinda kesfettigim basarili calismalardan.. gayet dogal ve harika bir yesil aromatik calisma.. rezene, çam, saman, sardunya, ardıç, odunsu, fresh ve taze baharat.. kalicilik kurtarir..yayilim da kisinin kendisine gayet iyi geliyor ama etrafa cok gitmiyor