Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Ostens Impression Patchouli Heart No.1 .. cok basarili bir patchouli calismasi.. lavantasi, olumsuzluk otu, labdanumu, dumansiligi, herballigi, topraksiligi ve baharatiyla az da olsa recineli havasiyla kompleks ve katmanli guzel bir parfum.. malzeme kalitesi ve kalicilik iyi, yayilim da kullanan kisiye saatlerce geliyor etrafa ilk birkac saatde etrafa yayiliyor..

sacalli

Koku Meraklısı
Bugün baharin son günlerine yakışacağını düşündüğüm için haltane kullandım. Safran ve praline düzleminde hoş bir koku. Çok performansli olmasa da arada kendisini gösteriyor.

29afe6b501f9446cbe3a5307ebb2b474.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Miller Harris Black Datura.. beyaz cicek ve sumbulteber ana temali, amberli, recineli, hafif hayvansalligin eslik ettigi baharatli soguk havalara gidecek guzel oryantel ve de ozgun denilebilecek bir calisma.. kalicik gayet iyi yayilim da kurtarir

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
rive gauche ph: invasion barbare cinsi pudralı vanilyalı yumuşak bir fujer. katranlı odunsu versiyonu için bkz. burning barbershop.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
racine carree: çiğ bitki kökü. sadece his olarak degil, malzeme seçiminde de hangi kök materyal varsa hissedilir kullanılmış. başta iris baskın ve orivone tipi çok kuru ve tatsız. ilerledikçe artan sebze saplı yeşilliği ile çok çiğ. antiseptik tipi bir keskinlik ile de sevimsiz. eskiden route du vetiver'in yeni versiyonu üstüne tercih ediyordum fakat fikrim değişti.

Msahin01

Koku Meraklısı
Bugün geçerken balıkçıdan balık alayım dedim. Gün içinde de Ormonde Jayne Montabaco Intensivo sıkmıştım. Neyse, balık siparişini verdim, hazırlansın diye ben de yan tarafındaki markete girdim; yan ürünler alayım dedim. Oradan da alışverişimi yaptım.

Tekrar balıkçıya geçtim. Balıkçı dayanamadı, sordu:
Abi, bu nasıl bir parfüm? Siparişi verdin, hemen gittin, koku burada kaldı! Sen geldin, bu kadar balık kokusunun arasında bile parfümünün kokusu geliyor. Ben bunca yıl burada (lüks bir yer) birçok müşteri gördüm, ama bugüne kadar böyle bir parfüm duymadım. dedi.

İşin enteresan tarafı, Iso E Super notasından dolayı koku bana gelmiyordu ama etrafıma bu kadar yayıldığını ve fark edildiğini görünce şaşırdım doğrusu. Ormonde Jayne markasına ait parfümler, son zamanlarda en çok iltifat aldığım parfümler oldu. Ne Roja, ne Xerjoff, ne de diğerleri insanlarda bu kadar etki bırakmadı.
Merhabalar. Sizde fi batch hangi tarihli. Yeniler de de son durum nasıl

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
vegan leather jacket: güzel bir tütün/vetiver. başta karanfili bol, yoğun ve sert bir aroması var. ilerledikçe doğalından bolca tonka ile yumuşayıp, tozlu tatlı tütün klasmanına geçen, jenerik olmasa da daha ciddiyetsiz bir hâl alıyor.

hotu

Nüans Avcısı
Loewe ....Plaza de Oriente..İsmi baya uzun olunca sonunu yazdım 😄 Beyaz çiçeklerin baştan sona hakim olduğu hafif mandalina dokunuşlu tütsülü yapisiyla ve aşırı tatliliga kaçmayan amber-vanilya ve kakao temelli tam bir Endülüs esintili ciceksi oryantal

sacalli

Koku Meraklısı
62d9043ee36f9db57d61e8131b1716e6.jpg

Bugün amber k kullandım. Tütün, kakao ve paculinin sofistike bir karışımı. Hem gurman bir yanı var hem de yormayan, ağır bal/tütün parfümlerinden ayrışan bir yanı var. Performansı biraz daha yüksek olsa kış için vazgeçilmez olurdu. Bu haliyle arada bir tazelemek gerekiyor.