Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

USR

Esans Keşfi
Satış Onaylı
Hermes Barenia… Bergamot ve mucize meyve denilen kirazımsı nota ile başlıyor temiz ancak topraksı Patchouli eşliğinde kuruyor Parfüm bayağı bir erkeksi.Güzel bir parfüm yayılım ve performans orta.Sonbahar ve kış daha güzel kullanılabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

USR

Esans Keşfi
Satış Onaylı
Hermes Barenia… Bergamot ve mucize meyve denilen kirazımsı nota ile başlıyor temiz ancak topraksı Patchouli eşliğinde kuruyor Parfüm bayağı bir erkeksi.Güzel bir parfüm yayılım ve performans orta.Sonbahar ve kış daha güzel kullanılabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
etro etra: soğuk pembe tonlarında el kremsi bir gül. kremsi havasını çoğu kişi sever. odun/pudrası içindeki mineral/tebeşir tozlu gri kısmıyla anlaşamayan daha çok olur.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000333303.jpg

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
zino: büyük ihtimalle bozulmuş bir vintage den. aroma çok zayıf, paçuli kaybolmuş, alkolik, hafif bir ıtır/sedir kalmış. kötü kokmuyor fakat sağlamına göre aroması 4-5 kat incelmiş. alkolun yıllanmış paçulinin doğal olarak sahip olduğu oksidasyon direncini azalttığını okumuştum. genel olarak koruyucu olarak lanse edilse de bazı materyaller için tam tersi geçerli.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Kilian Gold Knight.. ozgun tatli parfum arayanlara tavsiyemdir.. bal, patchouli, anason, vanilya.. bu harmandaki anason dokunusu cok guzel olmus..gayet kararinda bir kirliligi de var baymiyor.. cok basarili.. kailicilik ve yayilim da tatmin ediyor..
Discontinued olmasi uzucu

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Xerjoff Ether (kemi blue serisinden)… kararinda topraksi ve hayvansi ud parfumu.. alttan gelen turunclar, odunsuluk, baharatlar ve tatlilik da parfumu derinlestirmis.. gayet keyifli soguk havalar icin ideal, kalicilik ve yayilimi fazla olan bir calisma

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
1764405522821.png

Güzel çok tatlı olmayan bir karamel yorumu. Bu parfüm de bence farklı bilindik bir firmadan çıksa çok daha yüksek fiyatlara satılabilecek bir parfüm. 4 mevsim kullanıma uygun ama serin havaya daha çok yakışacağını düşünüyorum. Performansı çok fazla olmasa da koku güzelliğini sevdim. Açılışta citrus havasıyla naif bir karamel yorumu ve korudukça vanilyanın tatlılığı ön plana çıkıyor. Tam bir FP ürünü.