Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000405009.jpg
Thierry Mugler A*Men Ultra Zest

scentiest

Koku Meraklısı
Baldessarini Ultimate

Geza Schone imzalı niş koku tarzında bir parfüm. Bolca baharatlı ama piyasada baharatlı parfüm denince akla gelen koku tarzına hiç yanaşmayan içinde herhangi bir tatlılığın olmadığı kuru baharatların çiçeksi notalarla yumuşatıldığı özgün bir çalışma.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Marlou Poudrextase
Koku oncelikle ozgun bir koku ben denedigim hicbir kokuya benzetmedim..
Hayvsansallik ile pudramsilik en cok hissedilenler bastan sona.. bu ikisi de birbirini dengelemis.. hayvansallik hep var ama oyle saldirgan degil tabiri caizse o pirincten gelen pudramsilik onu birparca evcillestirmis gibi.. arka planda gül hissediliyor ama sanki gül kurusu gibi.. bildigimiz kullanilan güllerden farkli.. az da baharat var ve cok az da tatlilik..
Hissiyat olarak bende soyle bir algisi var sanki elimiz yikarken/yikamadan sabunlarkenki kokuyu hissediyorum ama animelik, gül kurusu, hayvsansallik.. sabunsu ve ten kokusu da var nasil yapmislarsa..
Kalicilik 8-9 saati var tende.. daha fazla da olabilir..
Yayilim ortadan bir tik dusuk.. benim burnuma geliyor ama etrafa cok yayilmiyor

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
@necfragrance
Necati hocam selamlar,

Bu parfumu bir turlu deneyemedim.. degerli yorumunu rica ediyorum
Splitten aldığını gördüm sanki :) Muhammed bu yoğun kan portakalı ve mandalina açılışı var klasik a Men dnasinda tatlı,kremsi güzel eşsiz bir koku

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Ciro Chevalier de la Nuit.
Coromandel edp ye yuzde 70 oraninda benziyor.. ozellikle o beyaz cikolata ve patchouli efekti gayet guzel ayarlanmis.. coromandel edtnin topraksiligini benim gibi daha cok sevenleri tatmin etmeyebilir.. ama edpyi tercih edenleri tatmin edecegini dusunuyorum..
Kalicilik ve yayilim yonunden de Coromandele yakin seviyelerde

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Tauer Sundowner..
Tarzindaki en iyi parfum diyebilirim..
Oajani ve Ambre Narguileyi andiran taraflari var ama onlarin ikisinden de daha rafine ve daha dogal hissettiriyor..
Kakao, tarcin, tütünün ana temayi olusturdugu, gül, cypriol, ambergris, odunsu ve kararinda tatliligi olan baharatli boozy bir parfum..
Kalicilik cok iyi ve yayilim da iyi denilebilir.. kis icin hem genel begeni hem de kaliteyi birlestiren bir calisma

hotu

Nüans Avcısı
Gucci by gucci ph..Dengeli yapıda aromatiklerle desteklenmiş tozlu sakin tütün ve yumuşak odunsular.İce kapanık orta üstü kalitede tam bir ten kokusu