-
Öne çıkan konu
Top notes: Rum, olibanum, bitter orange, cardamom, pink pepper, ginger, bergamot, grapefruit.
Middle notes: Dried fruits, white tobacco, sandalwood, tuberose, saffron, osmanthus, orris, jasmine.
Base notes: Tonka bean, myrrh, vanilla, labdanum, patchouli, cedar, musk, vetiver.
"A deep and smokey amber perfume with floral flourishes, inspired by this key design material of the era. A warm amber, spiced with aromatic and smokey blonde tobacco tells the story of Art Deco decadence. A riot of flourishing florals and dried fruits join the melee of fine ingredients, creating an indulgent blend."
Meyveli, çiçeksi ve yumuşacık tatlılıkta bir amber yorumu, elbette bir Clive Christian tarzında; lüks, zengin ve kompleks. Hissiyat olarak nedense Side Effect ile Grand Soir'in çocuğu olmuş ve boynuz da kulağı geçmiş gibi, her ikisinden de kalite olarak yukarıda. Parfüm incelemelerinde ve tanıtımında üzerinde sıkça durulan "smokey amber" kısmına ise tam olarak katılamadığımı ifade etmeliyim. Bu arada benim deneme yaptığım dekantta mı bir sorun var bilemiyorum ancak kullanıcı yorumlarında yazıldığı kadar aşırı yayılımlı bir koku gibi gelmedi bana, kalıcılığı ise tüm günü çıkaracak gibi görünüyor. Fiyat/performans meselesine gelecek olursak, mağaza fiyatları asgari ücretle yarışıyor. Çeşitli instagram satıcılarındaki fiyatlar ise biraz makul görünse de f/p skalasında ilk sıraya yazılacak amber parfümlerinden sayamayız yine de bu parfümü ancak bütçe kısıtı yaşamayanların Grand Soir/Ambre Nuit/Tango gibi seçeneklerden sonra gidebileceği yegane amber parfümlerinden biri de artık budur. Benim gibi gariban koleksiyonerlerin ise splitlerde azalan şişeli kovalaması gerekecek gibi duruyor.
Son düzenleme: