Neler yeni

En Son Aldığınız & Almayı Düşündüğünüz Parfümler

parfumveotesi

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Moderator
En Son Aldığınız & Almayı Düşündüğünüz Parfümleri buradan yazabilir ve ilk görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

AbbathDoom

Koku Meraklısı
IMG_0889.jpeg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Bu ara xerjoff parfümlerini koleksiyonuma katıyorum. Xerjoff koleksiyonu tamamlandığında Roja serilerine başlayacağım. Liste kabarık, o yüzden şu şu diyemiyorum. Ama odağım şu anda bu iki markanın iyi olan tüm parfümleri.

Branco

Koku Meraklısı

Oud Maracujá en son aldığım parfümlerden, gözüm yine oud ekseninde Thameen markasına ait Carved Oud parfümünde :) henüz 10 ml şeklinde deniyorum Carved'i... Maracujá meyveli tatlı bir oud'u bizi yaşatırken Carved daha oturaklı pürüzsüz ve güçlü bir oud deneyimi sunuyor.​

B14BF127-023A-4D64-9F3B-17DB8D8AE1EB.jpeg

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bu ara xerjoff parfümlerini koleksiyonuma katıyorum. Xerjoff koleksiyonu tamamlandığında Roja serilerine başlayacağım. Liste kabarık, o yüzden şu şu diyemiyorum. Ama odağım şu anda bu iki markanın iyi olan tüm parfümleri.
Bir sonraki splite Roja şişe ve dekant ağırlık verelim ozaman sizi masrafa sokalım biraz :)

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Pikovaya dama,Xeroff homme 17/17 Stone serileri bunlarda var baya iyi denemeni tavsiye ederim.

s3th-

Koku Meraklısı
Ella k - Lettre de Pushkar aldım bir kaç gün önce 2024 yılının sonbaharında dekant almıstım son kararımı verdiğimde şişeli veya dekant bulamadım bir türlü taki bu şubat sonunda denk geldim dün elime ulaştı :)

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Bir sonraki splite Roja şişe ve dekant ağırlık verelim ozaman sizi masrafa sokalım biraz :)
Roja, diaghilev ve sweetie aoud dekantını splitten almıştım (bugün elime ulaştı teşekkür ederim). Ancak fiyat ve koku güzelliğini kıyasladığımda "benim için" bu iki parfüm hayal kırıklığı oldu. Sweetie aoud biraz daha hoşuma gitse de o fiyatlara çıktığımda beklentimde yukarı çıktığı için benim beklentilerimi karşılamadı. Bu yüzden Roja'ya karşı bir önyargım oluştu. İleride kırılır mı bu önyargım bakacağız. :) Sanırım Xerjoff benim şu an en favori parfüm evim. @necfragrance dediği gibi Pikovaya dama, Xerjoff homme 17/17 stone serileri üzerine gideceğim.