Neler yeni

En Son Aldığınız & Almayı Düşündüğünüz Parfümler

Jari

Esans Keşfi
Roja, diaghilev ve sweetie aoud dekantını splitten almıştım (bugün elime ulaştı teşekkür ederim). Ancak fiyat ve koku güzelliğini kıyasladığımda "benim için" bu iki parfüm hayal kırıklığı oldu. Sweetie aoud biraz daha hoşuma gitse de o fiyatlara çıktığımda beklentimde yukarı çıktığı için benim beklentilerimi karşılamadı. Bu yüzden Roja'ya karşı bir önyargım oluştu. İleride kırılır mı bu önyargım bakacağız. :) Sanırım Xerjoff benim şu an en favori parfüm evim. @necfragrance dediği gibi Pikovaya dama, Xerjoff homme 17/17 stone serileri üzerine gideceğim.
Sweeite aoud kokladığım en kötü kokulardan biri. Diaghilev ise en sevdiğim kokulardan. İşte bu işler böyle zevkler ve renkler. En kötü denemiş oldunuz aklınızda kalmadı.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Sweeite aoud kokladığım en kötü kokulardan biri. Diaghilev ise en sevdiğim kokulardan. İşte bu işler böyle zevkler ve renkler. En kötü denemiş oldunuz aklınızda kalmadı.
Kesinlikle.

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
En son Bianco Latte aldim sisede 30 ml vardi. Iyiki 100 ml almamisim dedim cunku guzel bir koku olsa da beni kalbimden vurmadi.

Simdi gözumu asagidakilere diktim😍
Zoologist bee
Bohoboco sea salt caramel

Makedon

Esans Keşfi
Oldukça geniş ve rahat bir alım takvimim var çünkü çoğu yurtdışı kaynaklı. Yurtiçinden olanlar için de herhangi bir korkum ve acelem yok. Dolayısıyla ben de kendimi yeni şeyleri denemeye vurdum. Ancak bulabilseydim eğer sıfır bir Figment Man'i hemen alırdım.

Jari

Esans Keşfi
Almak istediğim mallar ama içlerinden biri var ki en çok istediğim ve bulmanın en zor olduğu.. Balenciaga pour homme

Screenshot_20250312_231318_Samsung Internet.jpg

Makedon

Esans Keşfi
Almak istediğim mallar ama içlerinden biri var ki en çok istediğim ve bulmanın en zor olduğu.. Balenciaga pour homme

Ekli dosyayı görüntüle 463
Les İndemodables virali. Bu markanın kurucularının materyal bağlamında aşırı takıntılı olduklarını duymuştum; seni çeken ne oldu? Artı Music for a While ne abi 😢

Jari

Esans Keşfi
Les İndemodables virali. Bu markanın kurucularının materyal bağlamında aşırı takıntılı olduklarını duymuştum; seni çeken ne oldu? Artı Music for a While ne abi 😢
Kompozisyon ve özgünlüğü seviyorum. Ayrıca evet materyalleri kalitesini hissettiriyor ve ek olarak antonie lie beğendiğim bir parfümör. Biraz da hype etkilemiş olabilir tabi :))
Music for a while denemedim splitlere falan da gelmiyor alırsam kör alacağım valla :)
O değil de şu balenciagayı bulalım yaw :(

Makedon

Esans Keşfi
Kompozisyon ve özgünlüğü seviyorum. Ayrıca evet materyalleri kalitesini hissettiriyor ve ek olarak antonie lie beğendiğim bir parfümör. Biraz da hype etkilemiş olabilir tabi :))
Music for a while denemedim splitlere falan da gelmiyor alırsam kör alacağım valla :)
O değil de şu balenciagayı bulalım yaw :(
1000014451.jpg

Şu bileklikten sonra bile mi? 🤔

Jari

Esans Keşfi
Lanet gelsin bu ne böyle :)
Geçen de bim poşetinden çanta yapmışlardı.
Marka zamanında nasıl yönetiliyormuş neler çıkarmışlar. Lisansı el değiştirince tüm erkek kreasyonu sonlanmış zaten şuanki duruma bakınca adamların erkekler için bişey üretmesinin imkan ihtimali yok. Büyük moda evleri ya kadınlara ya da gaylere ürün yapıyor artık :)

Makedon

Esans Keşfi
Lanet gelsin bu ne böyle :)
Geçen de bim poşetinden çanta yapmışlardı.
Marka zamanında nasıl yönetiliyormuş neler çıkarmışlar. Lisansı el değiştirince tüm erkek kreasyonu sonlanmış zaten şuanki duruma bakınca adamların erkekler için bişey üretmesinin imkan ihtimali yok. Büyük moda evleri ya kadınlara ya da gaylere ürün yapıyor artık :)
Zaten Lagerfeld'in vefatı ve Balenciaga'nın lisans işi sonrası uzunca giyecek bi şey bulamayıp instagram mezatlarına sardım. Hayatımda doldurulamaz boşluklardır bunlar 🥲 şimdi düşününce hatırlıyorum da altın kaplama Citizen saatim ve Lagerfeld Maşallah imzalı sünnetliğimle semti kasıp kavurmuştum.

Jari

Esans Keşfi
Zaten Lagerfeld'in vefatı ve Balenciaga'nın lisans işi sonrası uzunca giyecek bi şey bulamayıp instagram mezatlarına sardım. Hayatımda doldurulamaz boşluklardır bunlar 🥲 şimdi düşününce hatırlıyorum da altın kaplama Citizen saatim ve Lagerfeld Maşallah imzalı sünnetliğimle semti kasıp kavurmuştum.
Vakko şu zikko kesimlerinden vazgeçse pek arayışa girmeye gerek kalmayacak ama hediye gelen l gömleği xxl gibi. 2 gömleğinde daha yaşamıştım bu durumu.

Makedon

Esans Keşfi
Adamo mağazalarında bambu çubuklu bir ev / ortam kokusu her neyse o var. Yumuşak ve tatlı aromatik odunsu bir koku. Buna bir eczanede daha rastladım onlar da elektronik difüyzırdan veriyordu. Muhtemelen bi şeyin çakması ve Adamo'nun yeni çıkardığı parfüm koleksiyonunda yok. Bu kokunun ne olduğunu bulup beni bilgilendirene benimle bi öğle yemeği. İmza kokum olacak inşallah kendileri.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Adamo mağazalarında bambu çubuklu bir ev / ortam kokusu her neyse o var. Yumuşak ve tatlı aromatik odunsu bir koku. Buna bir eczanede daha rastladım onlar da elektronik difüyzırdan veriyordu. Muhtemelen bi şeyin çakması ve Adamo'nun yeni çıkardığı parfüm koleksiyonunda yok. Bu kokunun ne olduğunu bulup beni bilgilendirene benimle bi öğle yemeği. İmza kokum olacak inşallah kendileri.
Adamo 2 sanki bu tarife uygun gibi ama koleksiyonda olmayanı nası bulcaz