Neler yeni

Genel Beğeniye Uymayan Parfümler😳

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Bir parfümü sevmem için, onun güzel kokmasına gerek yok. Gerçekçi kokması veya insanin yüzüne tokat gibi çarpması bana yetiyor bazen. Bunlar çoğunlukla genel begeniye uymayan parfumler oluyor ve disarida kullanmaktansa evde kullanmayi tercih ediyorum. Hızlıca aklima gelenler:

Ajmal Tonka- Oyun hamuru ve ahır karışımı
Amouage Bracken Wm - Yeşil otlar ve 1 hafta ıslak beklemiş yer bezi karışımı
Amouage Figment Wm - Aşırı biberli ve tuzlu şeyler ve beyaz çicek karışımi
Amouage Myths Wm - yeni alınmış ayakkabı ve uzun sure çalismis bilgisayar kasası kokusu karısimi
Etat libre d' orange rien intence insense - benzin ve tütsü karişimi

Güncelleme: Simdiye kadar kokladigim en çizgi disi parfum. Günlük kullanamam asla, sevdim mi sevmedim mi bilmiyorum ama takdir ettim.

Etat libre dOrange Secretions Magnifiques- Sütlü yosunlu aşırı metalik, hatta adınında hakkini vererek kan gibi.

Son düzenleme:

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Genel beğeniye uymayan denilince ilk aklıma gelen benimde sevmediğim musc tonkin 🙂

Genel beğeni olmayip benim sonradan çok sevdiğim parfüm ise Musc ravegeur.

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Genel beğeniye uymayan denilince ilk aklıma gelen benimde sevmediğim musc tonkin 🙂

Genel beğeni olmayip benim sonradan çok sevdiğim parfüm ise Musc ravegeur.
Musc ravegeur bi turlu denemedim, sanirim siradan oldugunu dusundugum icin. Ama suan heyecanlandirdi, not ettim👌

MarlboroSuperLight

Guest
Dior oud ispahan diyebilirim şahsen geç tanıştım oud ve gül birlikteliginin kiloca örneklerinden birisi. Evet dışarıda hiç iyi yorumlar alamadım hacı hoca dışında birşey yoktu.
Ama evde balkonumda sigara eşliğinde müzikle beraber on numara gidiyor.
Sigara sağlığa zararlıdır. Özenilmesin özettirilmesin.

freshperfumer

Koku Meraklısı
Franck Boclet Madness.

Dekant aldim ve icindeki ud, coconut, rom, gül kombinasyonu oyle agir ki. Asla sevemedim. Ovuldugu kadar yok.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Theodoros coffe addict

Çoğunluğumuz kahveyi sever, kokusunuda sever ama bu parfüm aşırı yanık bir kahve kokusu. Kime koklatsam ıyy mıyy dedi ama bazen sıkasım kullanasım geliyor