Neler yeni

Hangi Müziği Dinliyorsunuz?

Lemonade

Koku Meraklısı
şu sıralar boşta kaldığım her an 99 izlediğim için

kadir.tbk

Koku Meraklısı
Bu aralar , rahmetli Ferdi Tayfurun şarkılarını dinliyorum.
Araya başka müzikler,soudtrack lar girsede genel itibarı ile Ferdi Baba.
90 lar çocuğuyum Televole serisi ,Tarkan , Hakan Peker, Yonca Evcimik vs vs işte , o dönemin hit leri ile büyüdük yıllarca ama yanında ya filimlerinden ya radyodan yada dinleyen birilerinden hep Ferdinin şarkılarınıda duyardık dinlerdik.
Şimdi rahmetli oldu kendi nazarımda o günlerin bitmesi geçmesi üzerine ölümünde gelmesi ile bi kıymete bindi temelli onun şarkıları.
Çok çok üzüldüm böyle bi sanatcının ölümüne içimde bikaç gün yas tuttum gerçekten istemsizce.
Bu vesile ile tekrardan yad ediyorum kendisini allah rahmet etsin gani gani,toprağı bol olsun.
Ülkemiz için çok değerli bi sanatcıydı duruşuyla sesiyle eserleriyle hal ve hareketleriyle.

Lemonade

Koku Meraklısı

Şaheser. Trance sevgilimi başlatanlardan. Sharon'un sesi vs. çok uygunmuş Trance'a, neden Rock yapıyorsa?
Dünyada pizza diye bir şeyin hiç varolmadığını hayal edin ve ilk açılan 5 pizzacıdan birine gidip sırf hamburgeri çok sevdiğiniz için, pizza ustasına "keşke pizza değil de hamburger yapsaydın" dediğinizi düşünün. İyi usta hamburgeri de tabii ki güzel yapacaktır fakat hamburgerde bir anlam bulamayacaktır. Sharon den adel kurucusu olduğu grubu ile yeni bir müzik genresına öncülük eden figürlerden biri olmuştur, diğer örnekleri için Nightwish, Therion, Haggard, genre popülerliğini arttırmasından dolayı Epicayı da dahil edebiliriz. Benim de artık favorim olmasa da, senfonik metal sevgimi başlatan grup Within temptationdır :D