Neler yeni

Hepsiburada Parfüm Satışı

Gaudium

Koku Meraklısı
Herkese selamlar, Hepsiburada satıcısı tarafından satılan Dior Homme Parfüm versiyonun yorumlarda birçok kez intense kapaklarının çıktığına dair yorumlar var. Dior tarafından böyle bir hata olmasına pek imkan vermiyorum.
Christian Dior Homme Edp 100ML

Bende birkaç kez parfüm alışverişi yaptım ve orjinallik konusunda bir tereddütüm olmadı. Sizlerinde Hepsiburada için tecrübeleriniz var ise paylaşırsanız sevinirim.

İyi hafta sonları…..

hotu

Esans Keşfi
Selamlar hocam.Hepsiburada'dan (kendi sattığı) parfüm alışverişimler oldu , hiç sıkıntı yaşamadım.Ozellikle kendi mi satıyor diye dikkat ederim.Bahsettiginiz durum için çok şaşırdım.

Lemonade

Koku Meraklısı
Bence dior tarafından da böyle bir hata olmuş olabilir fakat, hepsiburada'nın iade sistemi manipüle edilebiliyor, büyük ihtimalle biri aldığı ürünün jelatinini açıp, içindeki parfümü değiştirip iade etti, hepsiburada da iadeyi kabul edip tekrar tekrar o ürünü satmaya devam etti. Tavsiyem normalde jelatinsiz satılan gift set tarzı ürünlerden de uzak durmanız yönünde olur.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Hepsiburada güvenilirdir ama dior sauvage elixir alışverişimde performanstan hiç memnun kalmamıştım onun harici diğer 10 alışverişimde bir problem olmadı

koolandgang

Koku Meraklısı
Satıcı hepsiburada ya da bildiğimiz satıcılarsa misal perfumepoint, selika, boyner vs. sıkıntı ihtimali yok denecek kadar az olabilir.
Ama yaşadığım sıkıntılı tecrübe aldığım spicebomb sahte çıkmıştı. Kutu, altından açılıp, şişe değiştirilmişti. Satıcı hepsiburada bu arada.
Hemen iade aldılar. Muhtemelen bir müşteri şişeyi değiştirip iade etmiş. Maalesef bu tarz sıkıntılar olabiliyor her platform da.

mistertarik

Koku Meraklısı
Satıcı Hepsiburada iken arkadaşıma sahte bir Reserve Privee gelmişti, iade de edemedi günü geçtiği için (Askerden dönmeden önce sipariş etmişti), yine de dikkat etmek gerekiyor.