Neler yeni

Koleksiyonum

YachtClubDeMonaco

Koku Meraklısı
Guncelleme:
Screenshot 2025-02-08 at 15.32.45.png

YachtClubDeMonaco

Koku Meraklısı
Semi bespoke serisini merak ediyordum bir ara. Normal seriye göre materyal kalitesi ne durumda? Ayrıca kompozisyon olarak daha mı iyi yoksa daha deneysel işler mi barındırıyor?
Semi-Bespoke serisi, markanin ana urunlerine gore daha ust segmentte konumlandiriliyor, bu yuzden materyal kalitesi kesinlikle yuksek. Icerik acisindan daha rafine ve yogun ham maddeler kullaniliyor, ama Roja zaten genel olarak malzeme kalitesine onem veren bir marka, dolayisiyla normal serisiyle arasinda ucurum var diyemem.

Kompozisyon acisindan ise, Semi-Bespoke serisi genellikle daha sofistike ve nis bir kitleye hitap eden, ozel hissettiren kokular sunuyor. Ana koleksiyona kiyasla daha yaratici veya deneysel olanlar da var, ama cogunlukla Roja’nin DNA’sini tasiyor. Kisacasi, hem kalite hem de koku profili olarak daha luks ve ozel hissettiren bir seri diyebiliriz.

Sanirim bir cogunun uretimi durmus durumda. Ben de Roja’dan aldigim mail sayesinde son stoklarindan 2 tane alabildim. Numara 10’a yetisemedim, coktan satilmisti.

Jari

Esans Keşfi
Semi-Bespoke serisi, markanin ana urunlerine gore daha ust segmentte konumlandiriliyor, bu yuzden materyal kalitesi kesinlikle yuksek. Icerik acisindan daha rafine ve yogun ham maddeler kullaniliyor, ama Roja zaten genel olarak malzeme kalitesine onem veren bir marka, dolayisiyla normal serisiyle arasinda ucurum var diyemem.

Kompozisyon acisindan ise, Semi-Bespoke serisi genellikle daha sofistike ve nis bir kitleye hitap eden, ozel hissettiren kokular sunuyor. Ana koleksiyona kiyasla daha yaratici veya deneysel olanlar da var, ama cogunlukla Roja’nin DNA’sini tasiyor. Kisacasi, hem kalite hem de koku profili olarak daha luks ve ozel hissettiren bir seri diyebiliriz.

Sanirim bir cogunun uretimi durmus durumda. Ben de Roja’dan aldigim mail sayesinde son stoklarindan 2 tane alabildim. Numara 10’a yetisemedim, coktan satilmisti.
Teşekkür ederim açıklamanız için. Türkiye'ye gelmediği için deneme şansı bulamadım. Yurtdışında da nedense çok az konuşulan bir seri o yüzden ben de daha kalitelidir diye düşünmüştüm. Kaliteli işler toplulukta pek konuşulmuyor çünkü :)

cemremertdal

Koku Meraklısı
Herkese tavsiye etmekten yorulmadığım Initio Paragon’u size de tavsiye ederim. Fakat teninizde bir süre denemeniz gerekebilir, ilk denendiğinde belki pek etkilemez fakat kullandığım en özel kokulardan birisi. Gerçekten mükemmel. Onun dışında koleksiyonunuz çok iyi gözüküyor, belki yazlık takviyesi yapılabilir ama anladığım kadarıyla kışlık yoğun kokuları daha çok beğeniyorsunuz