Taifbenim mini koleksiyonum.

Taifbenim mini koleksiyonum.
Semi bespoke serisini merak ediyordum bir ara. Normal seriye göre materyal kalitesi ne durumda? Ayrıca kompozisyon olarak daha mı iyi yoksa daha deneysel işler mi barındırıyor?Guncelleme:
Ekli dosyayı görüntüle 250
Hiram Green Voyage 2019 vardi bi arkadasimda. Harika bi parfum. Ama maalesef 200 adet civari uretilmisti diye hatirliyorum. O yuzden bulamiyorum daAreej Le Dore da dizilmiş güzel koleksiyon iyi günlerde kullanın. Hiram green de iyidir doğal içerikleri var.
Semi-Bespoke serisi, markanin ana urunlerine gore daha ust segmentte konumlandiriliyor, bu yuzden materyal kalitesi kesinlikle yuksek. Icerik acisindan daha rafine ve yogun ham maddeler kullaniliyor, ama Roja zaten genel olarak malzeme kalitesine onem veren bir marka, dolayisiyla normal serisiyle arasinda ucurum var diyemem.Semi bespoke serisini merak ediyordum bir ara. Normal seriye göre materyal kalitesi ne durumda? Ayrıca kompozisyon olarak daha mı iyi yoksa daha deneysel işler mi barındırıyor?
Teşekkür ederim açıklamanız için. Türkiye'ye gelmediği için deneme şansı bulamadım. Yurtdışında da nedense çok az konuşulan bir seri o yüzden ben de daha kalitelidir diye düşünmüştüm. Kaliteli işler toplulukta pek konuşulmuyor çünküSemi-Bespoke serisi, markanin ana urunlerine gore daha ust segmentte konumlandiriliyor, bu yuzden materyal kalitesi kesinlikle yuksek. Icerik acisindan daha rafine ve yogun ham maddeler kullaniliyor, ama Roja zaten genel olarak malzeme kalitesine onem veren bir marka, dolayisiyla normal serisiyle arasinda ucurum var diyemem.
Kompozisyon acisindan ise, Semi-Bespoke serisi genellikle daha sofistike ve nis bir kitleye hitap eden, ozel hissettiren kokular sunuyor. Ana koleksiyona kiyasla daha yaratici veya deneysel olanlar da var, ama cogunlukla Roja’nin DNA’sini tasiyor. Kisacasi, hem kalite hem de koku profili olarak daha luks ve ozel hissettiren bir seri diyebiliriz.
Sanirim bir cogunun uretimi durmus durumda. Ben de Roja’dan aldigim mail sayesinde son stoklarindan 2 tane alabildim. Numara 10’a yetisemedim, coktan satilmisti.
Gule gule kullanin guzel koleksiyonbenim mini koleksiyonum.
Belki de bende bir sorun var. Kokusunu alamiyordum. Elden cikardim. O yuzden benim yorum yapmam saglikli olmazGule gule kullanin guzel koleksiyonSeven gates heroin u cok merak ediyorum 10 uzerinden kac dersiniz?