Hugo boss bottled elixir ile YSL myself le parfum çıkarıldı mı splitten ?İnitio Side effect 10 ml
Xerjoff Iommi 10 ml
Hugo Boss Bottled Elixir 10 ml
YSL Myslf Le Parfum tester 10 ml
İnitio Rehab 10 ml
Hugo Boss Bottled Abdolute 10 ml
Çıkmış , benimde 10 mlHugo boss bottled elixir ile YSL myself le parfum çıkarıldı mı splitten ?
@Serdar73 siseye talep olmadigi icin cikti hocam..Ysl myself le parfum neden çıktı mesela .
@Serdar73 hocam yakin takip etmek gerek..en azindan 1 gun oncesinde bakmaliydiniz iptallerle alakali kurallar da yaziyor aslinda bazi seyler. edemiyorsak da birkac fazla talep girmekte faide var..Ödeme yapıldı da talep ettiğim diğer parfümün splitten cikardigini belirtseydiniz bu kadar kargo parasını 10 ml için vermezdik . Neyse artık
Ben dün baktım da farketmedim. Myself le parfum e 2-3 talep oldu sanırım sadece , ama Cagri Kardeşimin Splitte myself le parfum talep dolmuş taşmış . Biraz daha reklam yapalım en azından . Ben denemek isterdim ki , sephora da bakmıştım ama çok karıştı hatırlayamadım@Serdar73 hocam yakin takip etmek gerek..en azindan 1 gun oncesinde bakmaliydiniz iptallerle alakali kurallar da yaziyor aslinda bazi seyler. edemiyorsak da birkac fazla talep girmekte faide var..
Arkadaş şişeli alabilirim diyo tekrar eklemek istersiniz belkiBen dün baktım da farketmedim. Myself le parfum e 2-3 talep oldu sanırım sadece , ama Cagri Kardeşimin Splitte myself le parfum talep dolmuş taşmış . Biraz daha reklam yapalım en azından . Ben denemek isterdim ki , sephora da bakmıştım ama çok karıştı hatırlayamadımŞişeli alabilirim diye istemiştim de hayırlısı artık.
@freshperfumer odemeler tamamlansin bilgi verecegizCekilis sonucu ne zaman aciklanir![]()