Neler yeni

Parfüm Spliti (13 Şubat 21.00)

messs86

Koku Meraklısı
Kargo elime ulaştı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Heyecanlı arkadaşlar için bende görüşümü bildirmek isterim. Yapılan iş kolay değil küçük gecikmeler bile günlere ve 10 kişiye maal olabilir. Bence şuanki gördüğüm, verilen kişi sayısına göre baya hızlı ilerlenmiş elinize sağlık kolay gelsin diyorum

youngerthanever

Koku Meraklısı
hocam dekantlama işlemi biraz yorucu geçiyor sanırım baya uzun sürdü de bir de gelmeyen şişeler varmış sanırım bağdattan geliyorlar
Kargom Bağdat'tan geldi😂 şaka bir yana şişeler çok özenli önceki yorumumla haksızlık etmişim elinize emeğinize sağlık

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici

kadir.tbk

Koku Meraklısı
Kargo çıkmış bildirim üzerine bakayım dedim :) gerçekten çok hızlı bi split.Buarada çekilişi kazanan arkadaşı tebrik ediyorum,çekiliş yapan yönetimide ayrıyeten tebrik ediyorum.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Sakin ve anlayışlı olalım sizden tek ricamız bu. Geri dönüşü olmayan hiç bir hata yoktur bu işin içinde. Gerekirse bizler yönetim olarak kendi cebimizden mağdur olmamanız için herşeyi karşılayacağız bunun sözünü çok rahat şekilde verebilirim sizlere.
Kalp kırmayalım güzel kokularda buluşalım :)

Talhasahin

Koku Meraklısı
Sakin ve anlayışlı olalım sizden tek ricamız bu. Geri dönüşü olmayan hiç bir hata yoktur bu işin içinde. Gerekirse bizler yönetim olarak kendi cebimizden mağdur olmamanız için herşeyi karşılayacağız bunun sözünü çok rahat şekilde verebilirim sizlere.
Kalp kırmayalım güzel kokularda buluşalım :)
🫶🏼🫶🏼🙏🏼

cemremertdal

Koku Meraklısı
Kargo bugün elime ulaştı. Öncelikle böyle bir fırsat sunduğunuz için teşekkür ederim. Kargolama inanılmaz iyiydi, hem sağlamdı hem de saatlerce boğuşmak zorunda kalmadım:) Bunun yanı sıra Herod eski batch almıştım ve daha şimdiden 60-70 parfümlük koleksiyonumda favori olmaya aday. 50 ml alabildiğim için şanslıyım ama yine gelse yine alırım gibi, muazzam bir koku olduğunu zaten biliyordum fakat performans sorunundan dolayı satın almaya çekiniyordum. Dekantları henüz deneyimleme şansı bulamadım. Onlar da yine özenle paketlenmişti. Her şey için teşekkürler:)

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Biz teşekkür ederiz güzel günlerde kullanın :) ilk olduğu için sistemsel bir hata yaptım ondan dolayı biraz yavaş oldu. Bir sonrakilerde daha da hızlı olacağına eminim.

Hakanbasar

Koku Meraklısı
Kargom bugün elime ulaştı. Paketleme ve dekant şişeleri gerçekten çok hoşuma gitti. Şişelerin üzerindeki etiketler okunaklı ve özenli hazırlanmış. Ayrıca gönderdiğiniz Napoliten çikolata da çok hoş bir detaydı. Her şey için teşekkür ederim, bir sonraki splitte tekrar burada olacağım :)

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Bende kargomu teslim aldım elinize sağlık
6 parfümden 3ü yüzümü güldürdü 3ü hayal kırıklığı oldu ve 6 tane çok güzel bir deneyim yaşadım teşekkür ederim

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Kargom bugün elime ulaştı. Bir kere şunu belirtmeden geçemeyeceğim; Dekant şişeleri şahane. (ciddi bir emek verilmiş) Aldığım şişeli parfümlerin de kalitesi, kutusu vs her şey kusursuz. Bu yüzden şahsım adına split'e emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.