Neler yeni

Parfüm Spliti (13 Şubat 21.00)

kadir.tbk

Koku Meraklısı
Tabac Nocturne ve Ambre Royal dekant taleplerimi iptal edip 10 ml Dune Road ve 10 ml Terenzi Tyl ekeleyebilirmiyiz mümkünse.

Fort1T00

Koku Meraklısı
Talepler işlendi lütfen sizlerde kontrol ediniz.
Selamlar taleplerimi kontrol edince bir tek Mancera Aoud Lemon Mint 5ml'yi göremedim kontrol edebilir misiniz? Bir de amouge reflection 20ml'lik talep girilmiş sanırım ama dolanların arasında gözükmüyor 20ml doğru mudur?

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Selamlar taleplerimi kontrol edince bir tek Mancera Aoud Lemon Mint 5ml'yi göremedim kontrol edebilir misiniz? Bir de amouge reflection 20ml'lik talep girilmiş sanırım ama dolanların arasında gözükmüyor 20ml doğru mudur?
Talebiniz işlenmiş. Size bir mesaj gönderdim.

Lemonade

Koku Meraklısı
Dior Spice Blend 50 mL sadece dekant 35.00 TL/mL 5 ML
Hugo Boss Bottled Elixir 95 mL kutulu 26.50 TL/mL şişe
İptal :(

parfumveotesi

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Moderator
Degerli uyeler, hobidaslar
Siselerin tarafiniza kapatilip kapatilmayacagini ltf gun icerisinde yazmanizi rica ederiz. Sise sahiplerinden bugun icerisinde varsa eksik dekant taleplerini de girmesini rica ederiz

İptalleri de gun icerisinde iptal hakki kadar yapabilirsiniz. Yarin iptaller gecerli olmayacaktir, bilgilerinize

Son düzenleme:

Tellmesomething

Guest
Degerli uyeler, hobidaslar
Siselerin tarafiniza kapatilip kapatilmayacagini ltf gun icerisinde yazmanizi rica ederiz. Sise sahiplerinden bugun icerisinde varsa eksik dekant taleplerini de girmesini rica ederiz

İptalleri de gun icerisinde iptal hakki kadar yapabilirsiniz. Yarin iptaller gecerli olmayacaktir, bilgilerinize
Opus V için hangi şişe olduğunun bilgisini alabilir miyim ?
Opus V Woods Symphony olan güncel versiyon mu , Library collection olan eski versiyon mu ? Teşekkür ederim.