opus yerine jubilation güncellemesi yaptım 5ml, ayrıca 5ml Cafe Chantant Nobile 1942 lütfendior sauvage elixir şişe, tobacolor 5 ml, rehab 5ml, - Amouage Opus V 5ml
opus yerine jubilation güncellemesi yaptım 5ml, ayrıca 5ml Cafe Chantant Nobile 1942 lütfendior sauvage elixir şişe, tobacolor 5 ml, rehab 5ml, - Amouage Opus V 5ml
Bunu iptal edelim hocamViktor&Rolf Spicebomb Edt 140 mL kutusuz 2016 Batch 38.50 TL/mL - 10 ml
libre girilmemiş amabunu iptal edebilir miyiz
onun yerine
10ml libre
5ml miss dior
5ml musc noir for her olacak
Listede Libre yok ama bir yanlışlık mı var acaba veya başka bir parfüm mü demek istediniz ?libreye 10ml yazdım sanıyordum
libre girilmemiş ama
- Aksi belirtilmedikçe parfümler kutuludur, tester ve/veya kutusuz parfümler ayrıca belirtilmiştir.- Ormonde Jayne Montabacco Intensivo 55 mL sadece dekant 80.00 TL/mL 5 ML
- Roja Sweetie Aoud 20 mL sadece dekant 150.00 TL/mL 2 ML
-Roja Diaghilev 20 mL sadece dekant 170.00 TL/mL 2 ML
Bir de sorum olacak, kimi üründe tester yazıyor, kiminde kutulu yazıyor, kiminde kutusuz yazıyor, ama büyük çoğunluğunda açıklama yazmıyor, açıklama yazmayanlar kutulu mudur, tester mıdır? Bilgileri eklerseniz sevinirim.
" Aksi belirtilmedikçe parfümler kutuludur " Siz bu yazıcı baz alın. İlk split'imiz olduğu için mazur görün bazı şeyler gözden kaçabiliyor .- Aksi belirtilmedikçe parfümler kutuludur, tester ve/veya kutusuz parfümler ayrıca belirtilmiştir.
Böyle bir açıklama var fakat o zaman neden kimi üründe kutulu yazıyor?
kusura bakmayın goddesi libreyle karıştırmışım goddes 10mlListede Libre yok ama bir yanlışlık mı var acaba veya başka bir parfüm mü demek istediniz ?
Listede Libre yok ama bir yanlışlık mı var acaba veya başka bir parfüm mü demek istediniz ?
cafe chantant nobile 5 ml demistim islenmemis zaten onu initio rehab 5ml ile degistirebilir miyizBond No 9 Sutton Place şişe
Xerjoff Mefisto Gentilliumo şişe
Hedonik Divine Perversion 5ml
Argos Triumph Of Bacchus 5ml
Café Chantant Nobile 1942 5ml
Amouage Overture 5ml
Philosykos Diptyque 5ml